Omrnhatunu inşaAllah güzelim Allah vaktinde sağlıkla almak nasip etsin. Bende hastanede yattım kaç defa. Sana vereceğim en iyi tavsiye kendini strese sokma. İnan ki olacağına varıyor her şey. Ben 17. Haftamdayken diyordum ki Allah'ım 20. Haftayı görebilecek miyim? 20. Haftaya gelince acaba 24 olur muyuz bi ay daha bi gün daha diye diye çok strese giriyordum annem geldi öyle bir toparladı ki beni Allah razı olsun, yataktan kalkmaya korkan ben dün trabzondan izmire uçakla geldim. Çıkamam dediğim merdiveni de çıktım. Bebeğim şuan iyi çok şükür. 27+6 oldum. Her ne kadar erken doğum riski de olsa edeceğin dualar bunun vaktini hayırla tamamlamasını sağlayacağı gibi, güçlü ve pozitif olman da bebeğinin daha güçlü bi karakteri ve içerde hayata tutunma sebebi olur. Lütfen bebeğin için güçlü ve mutlu ol. O senin gibi bi anneye verilmiş. Bir başkasına değil. Sana verilmiş. Demek ki onun için en iyisini sensin. Onun için de en iyi en pozitif hislerle bezen ve ona güç ver. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı verir sağ salim kucağına alırsın alırız İnşaAllah 🤲🏻