busratasci- Kızlar ilk defa oldu genelde sarı akıntı olurdu günlük pedin tam ortasnda minik kahverengi akıntı oldu nedir sizce bu,
Anonimane_150 busratasci- canım benimde ikinci muayenede ilk gun pembemsi olmuştu ikinci gün kahverengi yoğun bir akıntım olmuştu bende nişan sandım ama üzerinden beş gün geçti ne gelen var ne giden🥴
busratasci- Fatmaarslanx yok canm , dun doktor alltan muayene yapti açılma olmasj için sabah 9:30da, akıntın olabılır korkma ddi dün gelmedi smdi geldi, sabah baya yuruyus yaptım geldim sıcak dus aldm uyandm bi baktm böyle
snybzkrt busratasci- benim de aynı muayeneden ertesi gün geldi bir gün daha geçti hala gelmeye devam ediyor😞
1anne1bebek busratasci- bende bir yerde okudum bu sıvının gelmesi 24 saat içinde Doğumun başlayacağına işaretmiş
snybzkrt busratasci- sancım sabahtan vardı ara ara akşam onlarda geçti ama kanamam geçmedi bir kaç damla geliyor,doktorum istersen gel açıklığına bakarız nst girersin dedi daha gitmedim kararsızım
busratasci- Anonimane_150 canm tskkur ederim :) bende bekleyeyım.bakalım neler olacak hemen panik yapmayayım bıraz daha bekleyeyım :) doktora sormak içim erken :)
busratasci- Anonimane_150 tamam canm beklıyorum nasılsa salı kontrol var :) yarında gelşrse yazarm buraya