Esrayusuf C_rabia kız banada dua et bende 15 ocak kaybettim üç ay korundum istiyorum artık çok mutlu oldum valla senin için 😘
C_rabia Esrayusuf ben hic korunmadim canim doktorum sadece 6 hafta bekleyin dedi ama ozamana kadarda zaten 40i cikmadan bekledik normal dogum oldugu icin.. Cok sukur nasip oldu, Allahim sanada nasip eder insAllah!❤️
Secda Deletedmom0036 bebis geliyor maşallah subhanallah gabile kalanlar sizden ricam bizlere bol bol dua edin
Deletedmom0036 Secda Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın, yaşattığı mutluluğu da yarım bıraktırmssın inş 🙏
Hafsamm Deletedmom0036 canım coraspirini yazdırmana gerek Yok eczaneden alabilirsin gidip 5 tl olması lazım bende kullanıyorum direk gibi eczaneden alıyorum bitince kaç mg kullanıyorsan onu al sağlık ocağına yazdırman gerekmiyor
Deletedmom0036 Hafsamm bilmiyorum kaç mg olduğunu doktoruma sorayım. Canım eczaneye bugün gidecek kimsem yok bende çıkamam yarına kaldı düşecek olsa zaten benim yapacak bişeyim yok napayım 🙁 çok kötü grip oldum bugün boğazım şiş hapşırıp duruyorum
Deletedmom0036 masalsii geç yumurtlamış olabilirsin bazen bende normal yumurtlama tarihimdeb daha geç yumurtluyorum sen adet gününü bekle
Hafsamm Deletedmom0036 yok nane limon olmaz düşük sebebi etkisi varmış nane limonun sadece suya yarım limon suyunu kat iç
Deletedmom0036 clmmmmm AA bilmiyordum, teşekkür ederim canım darısı sana inşallah ve tüm isteyenlere 🙏
Deletedmom0036 Hafsamm tamam canım teşekkür ederim doktoruma sordum 100 mg kullan dedi acaba sağlık ocağından grip için ilaç yazdırsam mı yoksa acile mi gitsem
Hafsamm Deletedmom0036 bende 100 mg kullanıyorum genelde 100 mg veriyorlar yarın al hemen başla canım. Bide doktora nE zmn gideceksin progestan falan kullanman gerekirse başla hemen 🤗 inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bize de dua et
Esrayusuf C_rabia bana doktor 3 ay dedi hem rahim tam toparlansın dedim hemde rahim filmi çekildim gebeyken bir doktor çift rahimlisin bebeğin düşer o yüzden demişti üstüne düşünce film mecburi çektirdim şükür yokmuş çift rahim falan
Deletedmom0036 Hafsamm annemlerdeyim eşim bir hafta sonra gelir beni almaya ancak oxzamn giderin doktorum burda değil çünkü 😊 inşallah ozamana kadar düşmezse tabi🙁
Gkhnm97 Arkadaslar benim reglim 3 gun geciti bi belirtimde yok tet yapsammi acaba illaki belirti olmasi gerekirmiki yaa negatif gormekten korkyrm😔