masalsii Deletedmom0036 ben tutucam bakalım suan midem çok bulanıyor ama sebebi başka dün gece hastanedeydim o yüzden hiçbişey yiyemedim iki gündür bakalım nasıl geçecek 🤷🏼♀️
Deletedmom0036 masalsii belki orucun hürmetine Allah yüzümüze bakar da bize bebek nasip eder belli olmaz 😊
masalsii Deletedmom0036 amin inşallah 🙏🏻 Eğer hamile olursam 13 gün sonra burada sizlerle paylaşıcam❤️❤️
Deletedmom0036 Gkhnm97 kısmet canım bnm de ümidim hem yok hem var bir yanım olmadı dio bi yanım belki oldu dio🙄
Secda Deletedmom0036 benimde öyle valla bi öyleyim bi böyle kendimi dinliyorum belki vardır diyorum bazende hiç birşey hissetmiyorum kesin bu ayda yoktur diyorum kaç aydır deniyorsunuz
Rabia411 Deletedmom0036 benim de 10 unda adet olmam lazum 1 inde kan yaptım negatif 😔 iniallah sen hamilesindir
Secda Byz gozun aydın ne mutlu sana canm bu mübarek günde mujdeli haberi aldın çok sevindim darısı bizimlerin başına kanda mi öğrendin idrardami
Byz Gkhnm97 amin tesekkur ederim inş isteyen herkese nasip olur. Ya şişlik gogus hassasıyetm bel agrısı kasık kıramplarım uyku halı yorgun hssetme bunlar vardı