betula Selam hanımlar ben Ankara da oturuyorum ve özel hastanede dogum yapmak istiyorum tavsiye edebileceginiz hastane ve doktor var mı ayrıca güncel fiyatlar hakkında bilginiz var mı? Şimdiden teşekkürler 😊Not: 5 haftalık gebeyim.
Elifkbratkn Ben gebe kalmadan önceki sürecimde 4 ay boyunca bunu araştırdım sonunda Dr. Günnur yüce ye gidiyorum . Harika ve ilk gebeliğim ve ayrıca riskli bir gebeliğim olduğu İçin kendisinden çok memnunum . Harika bir doktor aynı zamanda bir abla bir kardeş gibi davranıyor çok güler yüzlü hiç bıkmadan kendisi her soruya cevap veriyor . Muayene ücreti 250 tl . Kendisini bir araştır istersen yorumlarına bak İnstagram sayfasına bak . Çok iyi bir doktordur . Bir sürü kişiden de bunun tavsiyesini aldım . Allah kurtarsın bende 13. Haftadayım 5 haftalıkken başlamıştım onunla . Şimdi her konuda bilgiliyim ve rahatım şiddetle tavsiye ederim canım 🥰🙏🏻
SusamNur Ankara da Dr Sevtap hamdemir e gittim doğumu Ankara'da yapacağımı ama uzakta olduğunu mesajla bana dönebilir misiniz dedim nasıl güler yüzlü idi tabiki dedi ama bir sorun çıktığında mesaj attım 2 gün sonra dondu. Muayenehanesini aradım sekreteri şu an bekleyen 7 hastası var baglayamam dedi ondan uzak durun da