Demrl İyi akşamlar bugün 2li test yapıldı kan verdim yarın çıkacak ultrasyonda herşey normal çıktı doktor tahminde bulundu erkekten şüpheleniyorum kesin diyemem bacak arasında bişey görüyorum kesin değil dedi 12+6 cıktı bebek adete göre 12+4 2li testte cinsiyet öğrenip sonrasında değişen oldu mu zaten doktor kesin demedi bende çok merak ediyorum 😊
Ftmemne Demrl burda çok var değişen o yüzden 16. Haftanızı bekleyin. Aynı günlerimiz. Bende dün gittim göremedim dedi.
Zlmdmrhn Demrl ultrason görüntüsü var mı peki?? Bende 12 haftalığım bugün gittim ve söylemedi doktorum 10 gün sonra dedi.
Boncuk23 Ftmemne ah canım 15 te kız gibi ama kesin değil dedi bana da. Ben kaç haftayı bekliyim canım ayrıntılıya kadar çatlar insan😊
Merius Bende geçen hafta verdim 2 li tarama için sonucu bugün aldık çok şükür herşey yolunda geçen hafta ki kontrolde bize de ihtimal Erkek dedi bakalım bi ay sonra netlesir 🧡🧡🙏🙏🧡🧡
Kadriye07 Aspenya44 yüzde kaç kız dedi size ve özele mi gidip bu sonuçları öğrendiniz sakıncası yoksa sizin için🙂
Aspenya44 Kadriye07 yok can7m ne sakıncası olucak. Aynrn özele gidiyorum. Kesin kız dedi yani hatta herkese söyliyimmi dedim ewet söyliyeblirsin dedi.
Kadriye07 Aspenya44 banada %90 kıza benziyor kemik yapısından yola çıkarak ama belli değil deyince orda bir kafa karışıklığı yaşadım çok tşk ederim hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kocagımıza alalım inşallah🙏🙂
Aspenya44 Kadriye07 rabbim gönlüne göre versin inşallah canım. Ama kız istiyorsan çok ümitlenme. 12. Haftada cinsiyet oluşmuyor