SedaYis Gunesmerve Allahın izniyle iyi sonuç çıkar inşallah. Ben keseleri gördükten 10 gün sonra kalplerini duymuştum 😊
Gunesmerve SedaYis ben 3 kere gittim 3unde duymadım 20 gün sonra yine gitcem boş gebelikde olabilir dedi dün doktor
NilayKorkmaz Minnaksercecik canım benim çoook özür dilerim lütfen kusura bakma hatırlattım sana kötü zamanlarını 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Rabbim bu bebeğini sağlıkla tek avazda kucağına alıp büyütmeni nasib etsin inşallah 🙏🏼🙏🏼 Benimde öyle bişey şükürler olsun kimseye de yaşatmasın sağlıklıysa kucağımıza alalımm ben şimdi bekliyorum bakalım merak var ama acele etmiyorum pzt giderim diyodum çarşamba gitmeye karar verdim 🙈
Minnaksercecik NilayKorkmaz oldun cnm geçti gitti git bakalım merak ediyoruz ben kalp atışını duyarım dedim erken dedi sen inş duyarsın 😍😍😍
NilayKorkmaz damlaikan aaaaa daha 6.haftada mı??? 😍😍 benim ilk gebeliğimde 26.haftadan itibaren karnım çıkmaya başlamıştı ya bakalım bu nasıl olucak 🤰🏼🤰🏼
BarBeyzazer kubrasevket05 Harika bir duygu değil mi Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 😍
1Derya BarBeyzazer aslında bende bilmiyorum dün ultrason da 3+2 günlük ama değerlerime göre 4+5 haftalık
BurcuH SedaYis bizde sabırsızlanıyoruz doktor Yeni olduğu için pek açıklayıcı konuşmuyor tedirgin gibi geliyor cuma günü gidicez inşallah duyarız kalp atışlarını 🙏🏻
Dila BarBeyzazer ben öğrendiğim gün hemen kan testi yaptırdım 250 çıktı ama de görünmedim yarın Randevu aldım gidiyorum keseyi ne zaman gördünüz siz
BarBeyzazer MGK hayır canım benimde daha görünmedi bu hafta içinde görünür yüksek ihtimal görünür dedi
BarBeyzazer MGK hangi şehirdensin sen Kocaeli Cihan hastanesine yorumunu gördüm ben Kocaeli’de yaşıyorum da 😊
Gamzeclskan Arkadaşlar iyi geceler hepiniz inşlalh bebişlerinizi kucağınıza alırsınız 🙏🏻 Bende aralık 9+2 oldum iki kere doktora gittim ilk öğrendiğim de 4,5 haftalıktı sonra tam 2 aylık olmuş bebeğim kalbini duydum herkese nasip etsin rabbim 👶🏼