Ssilaa Benim son adetim 19 aralık perşembe günü 7+2 olmam gerekırken doktor hayır 7 değil 8 haftalık dedi bu nasıl oluyor acaba
Okare BurcuBozyiitGgebakan bebiss1 aa benim de aynı ama doktora 7 hafta 6 günlükken gittiğimde ultrasonla baktığnda 6 hafta 6 günlük dedi anlayamadım ☺
BurcuBozyiitGgebakan Okare bende de bir hafta Aralık’la farklı tarihler söyledi kese büyüdükçe kaç haftalık olduğunu daha net söyleyebiliyorlarmış bir de bebeğin gelişimine bağlı olabiliyomuş ☺
aren6161 Esesli bende sadece keseyi gordum ikihafta snra gel kalp atsi icn dedi doktor son adet 28aralik normal ama bu gec dollenme deil bence
Dlktpl 30 aralık son adetım 5+6 adete gore ama bıkac gun ufak olabılır 16. Gun yumurtladm sanırım benım gıbı olan varmı bebekle kalp atısını duymaya gıden varmı ben on gun sonra gıdıcem gecen hafta keseyı gorduk
Pcoslubiranne Benim de 30 Aralık bugün tam 6 haftalık olduk.Salı günü keseyi gördük.1 ay sonraya randevu verdi doktoru ama o kadar dayanabilir miyim bilmiyorum.Gaz sancım dışında bir sıkıntım yok ama gaz beni fena zorluyor.
Hilalf 30 aralik son adet tarihim 6+0 haftaligiz bizde 😊 ama aşırı bulantim var böyle olan varmi? Sali gunu randevum var insallah doktor birsey önerir😯
Arel Kbrazcan normalde kesenin daha büyük olması gerwktiğni söyledi doktor bende adet düzensizliği olduğu için geç döllenme olmuş dedi şuan 7+6 olması gerekiyordu onu sen bilemezsin doktor kese büyüklüğüne göre söylüyor Pazartesi kalp atışlarını duyucaz inş🤗
aren6161 NurdanAkklSancak insalllahhh gecer sag salim kucagina almayi nasipetsn rabbm herkese bolbol dua et icini ferah tut benm bundan once kalbi durmus bebismn durupdurrken 3ay once simdi 6+2ym 28aralk son adet busefer insallah alirm kucagima sende icini ferah tut nasipse bi sknti olmaz