Ayseguldnzmstk Dbdilara çok heyecanlı bi süreç 🤗 Salı günü randevum var günler zor geçiyor🤗 11 haftalık olacağız o zaman, belki doktorumuz bir tahminde bulunur ama çok erken😊 En önemlisi sağlıklı olsunlar inşallah🙏🏻🤗
ilknursarsoy Meleksalihkul 8 aralık bugün itibariyle tam 10 haftalık olduk BurcuBozyiitGgebakan mercimeginannesi aren6161
Rukeys Herkese merhabalar 🤗 2 Aralık, 11 haftalığız bizde 😍 Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah 🙏🏼
sevcann 31 Aralık benimde 😍 7 haftalığız... Rabbim isteyen herkese hayirlisyla nasip etsin 😀 hayırlısıyla bu hafta minigimin kalp atışini duyacagiz. Çok heyecanlıyım 🙏
Seyma0 15 aralık benimde kızlar 7+6 haftalığız geç döllenme benimki de. İnşallah sağ salim kucağımıza da alırız👼❤
Deletedmom19 FeyzaUSlu 2 kilo almışsın ne güzel mide bulantıların var mı canım ? Bende 7+4 yetim hiç kilo almadım aynıyım hala
Canan53 24 aralik sat. . 8+5 deyim bulantilar yeni basladi yogun bir sekilde 2 gun kendimden gectim sukur bugun iyiyim.. 🤰🏻😊💕 bulantilae gercekden zormis ilac ve serumla kendime gelebildim..