Dila BarBeyzazer ben öğrendiğim gün hemen kan testi yaptırdım 250 çıktı ama de görünmedim yarın Randevu aldım gidiyorum keseyi ne zaman gördünüz siz
BarBeyzazer MGK Ben Kandıra da oturuyorum canım şuan uzuntarladayım yakınız yani kayınvalidemler burda sık sık gelip giderim aynı gündeyiz beta htgc 1200 lerde çıkmıştı Perşembe günü. Ekliyim seni insta adın ne☺
MGK BarBeyzazer benim bta hcg 66 çıktı bende perşembe gunu verdim acaba neden bu kadar düşük 😢 inşallah bu bebeğimide kaybetmem rabbim yardımcımız olsun. İnstagramda mgkahraman yada mergök yazınca çıkar canım ekle
BarBeyzazer MGK ekledim ben seni canım geç döllenme olmuş olabilir ondan değerlerin düşüktür için rahat olsun morelini Yüksek tut kötü şeyler düşünme unutma hamilelikte en önemli bebeğini en çok etkileyen senin morelin ❤
aimra 21 Aralık 💜 7+3 olduk bugün. 3 gün önce kalp atışlarını gördük, alhamdulillah 🤰🏻 ama duyamadım sebebi nedir sizce? Bir de çok hareketliydi kesede bir sağa bir sola gidip duruyor niye acaba 😂
Canan53 Sat 24 aralik bugun 7 haftaligiz henüz kalp atisi duymadik 8 haftada gel dedi bakalim insallah saglikla duyariz bizde..🤰🏻💕
Ayseylcn Canan53 aynı gidiyoruz canım Allah kucağımıza almayı nasip etsin 😊🙏 ama bişey sorucam bilgisi olan varsa veya bi fikri olan varsa lütfen cevap yazsın kızlar. Ben hiç hamile gibi hissetmiyorum hiçbir his bulantı kusma vs yok. Sadece midem çok kaynıyor kabızlık şişlik ve göğüslerimde ağrı ve değişiklik var azda olsa. Ama endişeleniyorum okuyorum çoğu yerde mide bulantısı vs yaşanıyor bende neden yok 🤔
aren6161 goncasln bende canm aynen insallah duyarz hepimz insallahhhh haberlesrz duyuncada insallah gusel haberlerler
Kberna Ngms ben de nedense her an görmek istiyorum herşey yolunda mı diye büyüyor mu sahiden merak ediyorum 🙈
SedaYis kucukkostebek bende de var kasık agrisi doktorum kanaman yoksa korkma o ağrılar sana hamileligini hatirlatiyor dedi 😊
Gozzde Melo4809 benim 25 aralık son adet tarihim 6 hafta 4 günlük bugün kalp atışını duymakta gidicez inşallah