HilalSari2107 Kızlar 35+5deyim sizce oruç tutmalı mıyım? Benimmle aynı olanlar bir fikir verebilir mi çok kararsızım
Medusa HilalSari2107 son zamanlarda dayanabilir misin ki o kadar ödemle, bebek de kocaman artık. Zamanımız sanırım tam aynı, ben tutmayacağım bu sene. Zaten allah izin vermiş hamilelere, bebeğin de tam kilo aldığı zamanlar.
Erenbatununannesi HilalSari2107 bende 33+3üm bebeğimde biraz gelişim geriliği var tutamayacağım maalesef
zuzulice HilalSari2107 canım ya bende çok kararsızım doktorumla randevuma daha var fakat şeker dolayısıyla diyetisyene gitmiştim o tutmamam gerektiğini söyledi dini bakımdanda dindar biriydi diyetisyenim öyle aşırı iştahım yok dayanabilcemi düşünüyorum ama son ayımdayım çok kararsızım🤷♀️
bebiiimamm Doktoruna sormalısın durumuna göre sana bilgi verir son zmanlar olduğu için tutma diyebilir
Merius Oruç ilk haftası son haftası fark etmeksizin hamile ve emziren annelerin bir sonra ki sürece kaza olarak bırakması gereken bir durum bebeği ya da bebeğin rizki olan sütü riske atmayı çok mantıklı bulmuyorum
HilalSari2107 Merius bende mantıklı bulmuyorum sadece fkir almak için yazdım kuzum tutmayı düşünmüyorum ama etrafımdaki herkes tut diyor kararsız kalıyorum ama tutmayacağım büyük ihtimalle
Deletedmom58 HilalSari2107 Bebeğinizin en çok yağ depoladığı kilo aldığı dönemdesiniz. Yazık günah vebalini almayın. İlerleyen zamanda yerine tutarsınız. Dinimiz çok şükür süt veren hamile hasta vs kişilere kolaylık sunuyor. Siz kendinize zorlaştırmayın.
Medusa HilalSari2107 etrafındaki insanlar çok bilmesin o kadar 🙄 benim annem babam hacı, onlar Bile tutma tutamazsın allahtan izin var diyorlar. Hacılar hocalar doktorlar tvlerde bağırıyorlar tutmayın diye. İnsanlar ne düşüncesiz