Serife1992 Hamileliğimin 7 ayındayım ve kabızlık yaşıyorum kabızlıga ne iyi gelir büyük tuvalatimi yapamıyorum bilgisi olan yardım edebilir mi
Hzlhakko Serife1992 kayısı yada suyuna zeytinyağı koy 5-6 kaşık yemekten sonra iç birde posalı meyveler sebze ye
Deletedmom58 Serife1992 bol su için ve yürüyüş yapın. Kayısı hoşafı yapıp içmekte faydalı olur, gün kurusu denilen kükürtsüz kayısıdan yapıp tüketin. Saf zeytinyağı bi kaşık içildiğindede kabızlığa iyi gelir.
Trkmn Serife1992 ben çok kötü kabız olmuştum ilk aylarımda ağlayacak derecedeydim doktorumu aradım bi şurup önermişti eşim eczaneye koşmuştu onu içtim yarım saat sonra tuvaletteydim. Sonrasında hergün kuru kayısı tüketmeye başladım çok işe yarıyor.
Kbr22 Serife1992 benimde öyle olmuştu 2.5 aylık hamileydim kabız olmuştum biraz zorlandım wc de bi sonraki gidişimde kanamam oldu apar topar acile gittim düşük riskim vardi 2 hafta kanama sürdü iğne ilaç vs sonunda gecti çok şükür
zorkadin53 Serife1992 semiz otu ve yesil erik hatta sadece yesil erik bile tek başına yarım saatte etkili