Ceyduygu Kızlar önceden pazar günleri bile 9da ayaga kalkan ben simdi bıraksalar bütün günümü uyuyarak geciririm günde 11 saat uyuyorum yinede yetmiyo yetmiyo yetmiyooo 😡😡 uykuya asik geciriyorum resmen gebeligimi 😂 herkes benim gibi uyuyor muu
Sedafirat Ceyduygu kıymetini bil canım valla ben hic uyuyamiyorum bel ağrısından ayaklarımın kramplarindan inanır misin. 3 saat uykuya bile hasretim ruh gibi dolanıyorum ortada 😏👻💀
Asdffghjjk Ceyduygu şu an en büyük hobim boş zamanlarımda uyumak. Onun dışında yemek hazırlamak yemek toplamak ve tekrar uyumak. Uyku çok güzel 😂😂😂
Mineee Ceyduygu malesef bende aynıyım normalde düzenli yatar kalkardım ama şu son 4-5haftadir geçe geç yatıp sabah 12-1 olmadan kalkamıyorum ve çok üzülüyorum kahvaltıyı geç yapınca bebeğim ac kalıcak diye 😣
Ceyduygu ZeynepKara [bilinmeyen] Zagrozunannesi Burcuugur Uyumak sıkıntı degil ama isim gücüm hep kaliyo ya aksama doğru temizlik yapiyorum siz napiyosunuz temizligi 😂
Zagrozunannesi Ben en az 14 saat uyuyorum😩eşim de gece çalışıyo sabah gelıyo uyuyo halıyle bende onunla uyuyorum hem gece hem gündüz full time uyku😴😴
Ceyduygu Sedafirat ayy Allah sifa versin magnezyum eksikligi olabilir aslinda vitamin kullaniyor musun
Burcuugur Uykudan nefret eden hatta 1 2 gün bile uyumadan duruyordum şimdi ise tam tersi bebek hareket edip uyandırıyor kalk anne açım diye yemek yemek zorunda olmasam bende yataktan çıkmak istemiyorum 😂😂
Burcuugur Ceyduygu bende akşam yapıyorum temizliği sanırım bütün gün yatınca enerjim iyi oluyor akşam hallediyprum 🙈
Sedafirat Ceyduygu sadeCe decavit kullanıyorum bundan önce sağlık ocaginda söyledim umursamadilar bende. Artık kontrole gidince söyleyecem
Ceyduygu Burcuugur aksam temizlik yapinca kendimi Kötü hissediyorum ben önceden böyle degildim diyorum 😀
Burcuugur Ceyduygu bende öyle önceden cam sil perde yıka duvar sil deli gibi temizlik yapıyordum hatta kayınvalidem çocuk yap yoksa evde kafayı yiyeceksin temizlik yapmaktan demişti 😂 şimdi mecbur akşamları yapıyorum dediğin gibi kötü hissetmiyor değilim valla 😊
Ceyduygu Burcuugur kiz var ya bazen kahvaltidan sonra sofrayi toplayamadan bile uyuyorum ya cok Kötü valla ama detayli dip köse gircem bigün tabii ne zaman olur o bilmiyorum hep yarin yapicam diyorum yine uyuyorum 😂😂😂
Ceyduygu Asdffghjjk Ayyy evet ya bazen bebegim ac mi kaliyo acaba diyorum yemek olmasa dogurana kadar uyucam 😂😂
Burcuugur Ceyduygu 😂 kendini yormadan yap bari cnm yada birilerine yaptır 😂😂 ben azıcık uyumam lazım de kaç
Mineee Ceyduygu en kısa zamanda duzelmemiz gerek yoksa en önemli besini kahvaltıyı geç yaparak kilo aldiramiycaz miniklerimize 🤗