iremsozer1 20+1 gündeyim normalde akıntım oluyordu ama bugün iç çamaşırım su dökülmüş gibi ıslandı ilk kez oluyor bukadar fazla normalmi yaşayan varmı. Dün kontrolüm vardı doktor gayet iyi suyun iyi erken doğum riski gözükmüyor dedi
Tuanam01 iremsozer1 Canım su dökmüş gibi diyorsun normal değil bence bi dra görün hemen derim umarım korkacak bişe yoktur 🙏
Modies iremsozer1 bu o haftalarda bana da oldu bir iki kere çişimi kaçırmışım gibi böyle sadece 1 gün oldu 2 3 kere sonra olmadı
Menis21 iremsozer1 Benim ilk haftalarım dan beri hep öyle akıntıdan ziyade su gibi ıslak ıslak normal dedi doktorum.
Mucizem2019 iremsozer1 akıntı ve agrı ben de de oluyor normaldir diye düşünüyorum. ben 28. Gündeyim doktor kontrol ederken , erken Doğum riski Yok gibi bilgilendirme yapmadı size ultrason ile mi bakıp bu bilgilendirmeyi yaptılar ?
iremsozer1 Tuanam01 ve adet sancısı gibi sancım var daha önce oluyordu çok nadir ama korktum hem akıntı fazla olması hem sancı
iremsozer1 Mucizem2019 evet kendisi ultrason ile bakarken suyuna baktı bebeğin idrar kesesine baktı herşeyine baktı erken doğum riski gözükmüyor dedi
Mucizem2019 iremsozer1 Bn gittiğimde hiç kese oluşmamıştı demek ki bu şekilde bilgilendirme yapmadi zaten ilgili değil gibi hissettim doktoru
iremsozer1 Mucizem2019 oo çok yeni :) ben 20. Haftamdayım o zamanlar kese göründü ama benimde bebek 6. Haftada göründü 7. Haftada kalp atışını duydum