Gshn Kızlar merhaba 15+2 haftalık hamileyim. Çarşamba kanamam oldu. Öyle böyle değil söylemesi ayıp musluktan akar gibi. Çok panik oldum doktora gittik hastanede yattım 2 gün. Dün çıktım. Bebeğin eşi aşağıda dedi. Yukarı çıkmamış dedi. 20. Haftaya kadar çıkması gerekiyormuş. Sadece tuvalete gitmek için kalkacak onun dışında hep yatacaksın dedi doktor. Şuan kanamam yok. Ama ben hala tedirginim başına bunun gibi bir olay gelen oldu mu.? Olduysa da sonuç ne oldu. Lütfen dönüş yaparsanız sevinirim.
clmmmmm Gshn canım benim degil arkadaşımın başına geldi ikiz hamile bebegin eşi aşagıda oda bir hafta yattı hastanede 4 aylık oldu halada yatıyo evde wc için kalkıyo sadece progesteron kullanıyo inşallah saglıkla kavuşursunuz bebeginize çok dikkat edin
Menis21 Gshn Bildiğim kadarı ile 25 . Hafta gibi cikiyormuseğer çıkmazsa kanamalı geçebiliyormuş ve son haftaya kadar da aynı şekilde olursa bebegin önünde olup rahim ağzını kapattığı için normal doğum yapilamiyormus...
Burcak61 Gshn benimkidir aşağıda ama hiç kanama olmadım 28. Haftada dün ki kontrolde birazcık yukarı çıkmaya başlamış dedi doktorum
hunilimom Gshn kuzenim aynı şekildeydi canım 4 ay boyunca sadece tuvalet için kalktı şuan eşi yukarı cıktı doğum için 3 haftası kaldı bol bol dinlen sakin kalkma yat
Gshn Menis21 evet onuda söylediler bebeğin eşi yukarı çıkmazsa hep kanamalı geçiyormuş. Bilmiyorum ne yapacağm.
Menis21 Gshn Onun için yapacağın birşey yok ilaçlarını alacaksın ayaklarını dik biraz öyle uzan hep istirahat ve hep dua başka yapacak bisey yok "Anne ben gelene kadar yat dinlen ben gelince seni biraz yorucam diyor senin ki " 😊😊😊
Tuanam01 Şuan 36+2 olduk eşi değil ama bebeğim hep aşağıda wc hariç yataktan kalkmıyorum sağlıkla gelsinler canım 🙏🌼
edaozdxx Ben de senin gibiydim. Tüm gebeliğim sıkıntılıydı. Sürekli hastanede yattım. 35+6’da kanama yüzünden doğuma alındım. Bol bol dinlen, ağır kaldırma, bol su iç, vişne suyunu bol iç. Kendini asla yorma. Ayakta fazla durma. Ayakların hep yüksekte olsun. Kendini herşeyden koru. Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah.
Sinembuse Benimde 18 haftalıkken oldu canim sebin ki gibi birden boşaldı hatta bebeğim bile yutmuş kani 2 gün yattım tek o gün geldi cok şükür birdaha gelmedi ama hep yattım hiç iş yapmadım iğne ve progestan kullandım hep halada kullanıyorum şimdi 34 haftalık oldum 35 hepsini kesicem içini rahat tut canim rabbim yardım ediyor .
Gshn Sinembuse inşallah canım bana da iğne verdi. 5 ampul. 2 günde bir iğne yaptıracağım 10 günde bitecek. Acaba iğne bitince kendim yine alıp kullanmaya devam etsem mi? Doğuma kadar
Sinembuse Gshn yok sen kafana göre alma canim progestan vermiştir büyük ihtimal vajinal verdimi ilaç?
Gshn Sinembuse yok vajinal sadece benim akıntım vardo onun için fitil verdi. Enfeksiyon da kanama yapabiliyormuş.