Hacerharmankaya03 Arkadaşlar sabah kalktığımdan beri bel ve kasık ağrım var durulmuycak kadar kötü değilim ama kesilmiyor ve 15 dakikaya bir lavobaya idrara çıkıyorum doğum belirtisimi sizce gitmelimiyim 35 haftalik hamleyim gelişimi de iki hafta önden gidiyor hep
Betzm Hacerharmankaya03 doktorunu ara canım öndeyse dogumda olabilir benim yengemde öyle 2hafta önde heran bekliyoruz
Meryemtoptas Hacerharmankaya03 Dakika tutun düzenliyse doğum sancısıdır iyi takip edin ve doktorunuza haber verin. Eğer ulaşma imkanınız varsa
Kahramanlar Doğum sancısı bel ve rahim ağzı vurur 1 dk boyunca sürer gider sonra yine gelir gider duşta alsan şekilde drğiştirsen sancı esnasında geçmez ama doğuma hazırlık kasılma geçici ve düzensiz seyrediyor iç çamaşırına peçete koy ıslanıyor ise su azar azar geliyor demek bebeğin suyu kokusuz ve renksiz oluyor idrar sarı olur birde bebeğin suyunu tutamazsın istemsiz akar idrarı tutabilirsiniz
Hacerharmankaya03 Kahramanlar her insan aynı olmayabiliyor diye biliyorum su gelmeyedebilir düşüncesi var diyorum ve ağrılarım çok şiddetli olmadığından paniklendirmek istemiyorum ama 10 dakikaya bir idrare çıkmak beni korkutuyor