Menis21 Bfhvcffesra Bol su Bol komposto içebilirsin helva yiyebilirsin bide Humana nın anne çayı var ondan içebilirsin sütun olsun diye çok yemek yemeğe gerek yok bol sıvı....
Gulcan123 Bfhvcffesra annem ablama bol bol hoşaf kaynatıyor birde süt artırıcı çaylardan aldık maşşlahı var sütünün. Ama elektrikli makine ile sağıyor o da daha da arttırdı.
Kahramanlar Canım üzüm pekmezini cezveye koy fokurdayınca altını kapat bir tatlı kaşığı tereyağı koy karıştır erisin onu ılık ılık aklına geldikçe kaşıkla iç diğer göğsünde süt akacak ben yaptım çok faydasını gördüm
Gulcan123 Htctsbk canım kuru kayısı,üzüm,incir hepsinden çeşitli olarak yapıyor. Oda sıcaklığında tüketiyor bende 3 ay sonra doğum yapcam inşallah bende düşünüyorum aynı şekilde size de tavsiye ederim
Deletedmom133 Bfhvcffesra uzmantan tavsiye bu gün kurusu kayısı hurma kuru üzüm ve su bunları haşla haşladıktan sonra hurmanın kabuğunu soy rondodan geçir hepsini koyuysa biraz su ekle süt arttıyor 😀
Tuanam01 Pekmez içemeyen için tereyağı ısıtıp içine bal koyup yemesini tavsiye ederim hem sütü arttırır hemde annemler içinin yaralarına iyi gelir derler yaptım yedim faydası var bol bol komposto iç bol bol su tüket yemeğini güzel ye karnın doymalı ki sütün güzel olsun ve ben rezene çayı çok içtim sütümde bol bol oldu aktarlardan tohum gibi olanı al derim rezeneyi iç sağlıkla kal inş.
Vildanpasal61 Bfhvcffesra Canım bende ablamdan biliyorum komposto kuru meyvelerdende yap kendine taze meyvelerdende Humananın sütü arttırıcı çayını içebilirsin ve her gün ılık duş almanda sütünü artırır.
Deletedmom133 Bfhvcffesra bebek kurabiye tarifide vereyim hazır yazmışken 6 aydan sonra verilebilir muz tam pirinç unu tam tahıl unu zeytin yağı yoğur uzun uzun eline alabilecek şekilde ver pembeleşene kadar pişir 🙏🏻👼🏻
busrasafak Bfhvcffesra lactamil cay var sallama olan sekeryok icinde hem onun rezene de seni ve bebegi rahatlatıyor anason filan ben memnunim cevjz de ye canim
Kahramanlar Canım birde bizim memlekette bu şerbet şeker ile kaynatılıp üzerine ceviz konur sütü arttırıyor https://urun.gittigidiyor.com/supermarket/500-gr-lohusa-serbeti-baharati-kaynar-baharati-30-kisilik-ucretsiz-kargo-391665121
Gulcan123 Htctsbk canım imkanın varsa elektrikli sağma makinesi alabilirsin. İnan çok getiriyor. Ablamın bebeği de prematüre doğdu makineden sağdıkça geldi biz çok faydasını görüyoruz
Mrry Bfhvcffesra eğer bebeğin gazlı bir bebek değilse kayısı kompostosu iç kaynamış kayısı tanesini yemek çok gaz yapmıştı bende doğum sonrası kabızlık için yiyordum ama bebeğimde çok gaz oldu sarı kuru üzüm de yapıyor ve dereotu çorbası da tavsiye ederim ikisi çok farkedeceksin denediğinde ek olarak hurma ye ve irmikli tatlıları yediğinde de artıyor süt
busrasafak Selim_Alparslan bu kuzum https://www.migros.com.tr/lactamil-emziren-anneler-icin-karisik-bitki-cayi-p-4ce8bf?gclid=EAIaIQobChMI4aHm04yR4gIVwQ8YCh3qpAsNEAQYASABEgJaCvD_BwE Sabah aksam iciyorum ben memnunum sekersiz olmasi hosuma gidiyor