clmmmmm 12merve canım erken gebelik testi ile beş gün öncesinden ögrenen var sende yapablirsin ama kişiden kişiyede degişir negatif çıkncada üzülmezsin adetin geçerse bidaha yaparsın inşallaj hamilesindir😊😍
ecemtmr clmmmmm biliyorum canım yaklasık 6 aydır ovulasyon testini kullanıyorum zaten ☺️Bu böyle cıktı dıye hamileyim sanmıyorum suan kendimi evde vardı bitane kalmıstı içimden geldi bunu da yapmak ıstedım sadece
Duuyguum ecemtmr benimde adet sancısı gibi karın sancım vardı sadece adetime de altı gün vardı ben dayanamamıştım tabi o gün 29 çıkmıştı dört gün sonra 400 küsür çıkmıştı Tam adet günüm de de 1099 çıkmıştı o günde dr a gitmiştim
Duuyguum clmmmmm ben altı gün kala ovülasyonla öğrendim canım varsa geç döllenme de yoksa belli oluyor tabi en garantisi kan testi
ecemtmr Kuzlar selamlar bugun adet gunum bakalaım ne olacak dün akşam ovulasyon testı yaptım hatta bu testler bende Bozuk cıkmıstı hep sansıma son ıkı kalmıstı bozuk cıkmadı ne dersınız ☺️ https://i.hizliresim.com/nQX55M.jpg
Melisyasar ecemtmr cnm merhaba yumurtlama görüp çatlama görmediğin için mi çatlama iğnesi kullandın.?? Ya ben yumurtlama görüyorum ama çatlama göremedim 5 6 gündür varmı bilgin