GozdeCemre Kızlar aranızda kullanan var mı ? Doktorunuza sordunuz mu ? Vücutta 5 dk bekletilenlerden aldım artık göremiyorum hiç bir yerimi maalesef ve Ağdaya da kızım olduğu için gidemiyorum hiç sorup yanıt alan oldu mu doktora gittipimde çocuğu görünce soracaklarını unutanlardanım bilginiz varsa paylaşır mısınız ? Bir zararı olur mu bekletildiği zaman ?
Cileklipasta GozdeCemre çok fazla kimyasal içerdiği için önerilmiyor. Normalde bile zararlı hamileyken kullanmayın bence.
GozdeCemre Zeynepzeze hadi ya bende en azından Doğuma giderken bari yapıyım diyordum artık eziyet oldu makinesi jileti ağdası 32 haftalık oldum ve çok Zor oluyor artık 😔
Zeynepzeze GozdeCemre 😒 Evet çok zor oluyor. Kuaföre gitseniz 10 dk da hakeder aslında, çok bir zamana da ihtiyacınız yok ama dayanabilir misiniz bilemiyorum.
GozdeCemre Zeynepzeze 2 Yaşında bir kızım var canım emanet edebileceğim kimse yok ailem uzakta maalesef onunla da gidemiyorum mecbur
ilaydaaaa123 Bende çok zorlanıyorum hiç almak istemiyorum ağdayada gidemiyorum kaldım böyle valla saldım kendimi canım çok acıyo çünkü 😭😭😭😭😭
Glycn Bitkisel içerikli olanlari araştır canim eczanelerde satılıyormuş burda daha önce açılan bir başlıkta bahsetmişti birisi bende son aylarda o şekilde halletmeyi planliyorum açıkcası ağda ani kasılmalara yol açtığı için pek önerilmiyor.
Tuanam01 Epilasyon aleti ile almanızı tavsiye ederim ben kuaförü hijyenik bulmuyorum zaten eşimde yalnız bacaklarıma izin veriyor yengem falan yaparlar normal ağdayı ama bende ağdada kasılıyorum özel bölgede zaten karnımdan hiçbir yeri görmüyorum ama yatarak elimin uzandığı yerleri gere gere epilasyon aleti ile alıyorum baktım tertemiz olmuş kimseye minnet etmiyorum 36+2 oldum inan koca göbişim den hiçbirşey görünmüyor aaa bide eldivenle alanlar var onla dene istersen sağlıkla kal.