Fatmanuryurtalan 27 +2 günlük gebeğim ve doktorum amniyon sıvımın az olduğu söyledi ne yapmam lazım yaşayan var mı ?
Sinembuse Fatmanuryurtalan havuç suyu diyorlar canim ama oda sekeri cok yulseltiyormus birde bebegin suyu bizim içtiğim suyla falan çoğalmıyormuş ama Genede denemekte fayda var.
Eikra Fatmanuryurtalan Günde 1 bardak havuç suyu iç ve 2.500 3 litre su tuket ve bol sıvı tuket portakal suyu ayran vs. Gibi
Flztsdmr Fatmanuryurtalan canım benim de azdı 20haftalık Ken havuç suyu ve deveci armudu yedim düzeldi şükür
PrensesimDoga Fatmanuryurtalan havuç suyu içiyorum benim de az , ama oda ciddi şeker. Dr a sorun ben korkuyorum şeker çıkacak diye. Birde dr um bana mavi sporcu içeceği önerdi maden suyunun sertiymiş. Ayrıca armut. Ama tüm bunlar tatlı . Birde en az 3 şt su.
Fatmanuryurtalan ozgurhayalim peki tansiyon yükselmesin den olur mu tansiyonum yüzünden riskli gebelik dediler ama
Elif78 Bende 37 haftamdayim suyum sınıra yakın günde 3 lt ic dedi iciyorum değişmiyor azalmaya devam ediyor baska ne onerirsiiniz dedim su ic diyo ama bende arastirdim annenin içtiği suyla alakali olmadığını söylüyorlar😐
Fatmanuryurtalan Elif78 aynısını bana da dedi doktor su içmekle ilgili değil dedi bebeğinin böreklerinin çalışmasıyla da ilgili olabilir dedi 🥺
PrensesimDoga Elif78 havuç suyu içiyorum benim de az , ama oda ciddi şeker. Dr a sorun ben korkuyorum şeker çıkacak diye. Birde dr um bana mavi sporcu içeceği önerdi maden suyunun sertiymiş. Ayrıca armut. Ama tüm bunlar tatlı . Birde en az 3 şt su.
nurcakir58 Elif78 benimde az 34 haftadayim fayda gormedim sezeryana alicaklar korkuyorum suyum biterse diye
ozgurhayalim Fatmanuryurtalan canım suyun sızıyor olabilir mi acaba hic çamaşırında ıslaklık oluyor mu? Ya da plesentayla alakalı bir sorun olabilir ama öylede olsa doktor anlardı herhalde 😐
Sinembuse Fatmanuryurtalan canim ozman havuç suyu içme ondada cok şeker var allaha bol bol dua et Bende cok sıkıntı yaşadım cok şükür 34 haftan biticek rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah 🙏
Fatoliiii deveci armudu ve havuç suyu çok iyi geliyor. şekeri yükseltiyor olabilir günde 5 lt içecek hali yok günde 1 bardak havuç suyu iç akşamları deveci armudu ye canım içtiğimiz normal su ile çoğalmaz malesef..
Elif78 PrensesimDoga saol canim sorarim kontrolümde Allahtan haftam erken deil 37 yi gördük o yüzden rahatim biraz