Slcndereli ilaydaaaa123 eşimide aldılar içeri yaklaşık 40dakika sürdü aslında içeride uzun veya koşa kalmak senin elinde sorun ne kadar çok olur ise okacaktın çok uzun sürüyor
Slcndereli ilaydaaaa123 bebek yüzünü göstermezse bir daha çağırıyor veya herhangi bir organda ölçüm yapamadığı zamanda çağırıyor
MucellaKoc ilaydaaaa123 evet canım sadece bazen dğer doktorların izinine sebep çok yoğun oluyor hastalar bile randevu saati geçme durumu olduğunda o zaman alamıyor onu da kibarca belirtiyor zaten
ilaydaaaa123 MucellaKoc mustafa tazeye gidiyorum canım cihat hocadan randevu aldım eşleri kesin alıyormu içeri bide senin cinsiyetini söyledimi canım
MucellaKoc ilaydaaaa123 yukarıdaki yorumları okursan canım anlattım zaten bizim ki fazla hareketli özelde ki doktorum göremezken cihat bey söyledi ve dakikalarca inceledi ve eşimle birlikte cihaza baktılar resmen bak bu burası bu burası dye konuşuyorlardı ama dediğim gibi diğer doktorların durumuna bağlı bazen bir kaç doktor aynı anda izinli olduğunda onlarında hastalarına bakması gerekiyor ve o zaman alamıyorum şuan diye de zaten kibarca belirtiyor ki birinde alamazsa diğerinde geçen de giremedik diye belirtseniz alıyormuş benim eşim üç kere benle cihat beye geldi birinde giremedi sadece biz çok takmadık onu da özele de gidip orda da gördüğü için
MucellaKoc ilaydaaaa123 kaç haftalık senin benim 18-19 de söyledi ama fazla hareketli olduğundan diğer doktorlar görememişti yani 12-13 sen belli olmayabilir o doktorla alakalı olmuyor
ilaydaaaa123 MucellaKoc ya ben bu uygulamayı yeni kullanmaya başladım bazı sorduğuö şeyleri unutuyorum ne dedim diye bakmaya çalışıyorum onuda çözemedim daha ☺️ Mesaj falan geliyo göremiyorum yani biraz daha kullansam çözerim uygulamayı😂
ilaydaaaa123 MucellaKoc yok o söylemiycekmiş hiç bi zmaan özele gidicekmişim adamı dövücem zaten elimde kalcak😂😂😂😂
ilaydaaaa123 MucellaKoc 12-13 de net bi bilgi veriyolarmı ki benim hoca cins herhalde özele git diye söyledi 2. Ye diyo bunu bi eşimi almadı o zaman bide cinsiyet konusu Özel baya pahalı her ay nasıl gidiyim o kadar da yani dengesizmidir nedir