Kuzey2019 Merhaba kızlar 19+1 doktorum detaylı ultrason istedi. Çektiren arkadaşlar detaylı bilgi ve önerilerini paylaşabilir misiniz 😘
blackeagle Kuzey2019 sefaköy doğan hastanesi perinatolog mehmet akgün tavsiye ederim herkes cok memnun doktorumda sonuçlara gönül rahatlığı ile güvenebiliriz demişti bana.
NimetDilmen Kuzey2019 Devlette yaptırcaksanız Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eqitim Arastırmada yaptırın. Hem ucretsiz. Tek sıkıntısı resim cd vermio. Eşim izin isteyip ekrandan fotosunu cekti. Yaklask 15 dakika kadar sürüyo
Pamuk34 Kuzey2019 bende bakirkoy Sadi konuktan aldim cnm 14 Mayista 20 haftaligim heralde Kadin dogumdan gun vercekler banada 😘
Zuzuum DamlaK hangi Türkiye hastanesi fiyat neydi bide nkadar sürdü komple renklimiydi sonda mı renkli gösterdi sadece
ilaydaaaa123 DamlaK fiyatı falan ne kadar acaba özel miydi yoksa sigorta da karşılıyormu randevuyu nasıl alıcaz Ben özel hastaenden randevu almak istedim fakat vermiyolarmış canım bunu nasıl yapabilirim bende renkli ultrason istiyorum
DamlaK Zuzuum 4 5tane renkli fotoğraf verdi basından sonuna kadar video verdi Güleryüzlü ve konuşkan bir doktordu baya memnun kaldık
DamlaK ilaydaaaa123 600 ₺ canım internetten Türkiye hastanesinin tlfn numarasını bulup detaylı için randevu almak istediğinizi söyleyin🥰veya online randevuda alabilirsin Türkiye hastanesi sitesinden
ilaydaaaa123 NimetDilmen bahçelievler devlet hastanesine gidiyorum ben erkek almıyolar içeri tek giriyosun Hiç ilgilenmedi sağolsun yüzü asık bi şekilde ilgilendi içerde 2 dakika bile durmadım ultrasona soktu tahlil istedi gitdedi öküz
Pamuk34 NimetDilmen canim siz once kadin dogumdan randevu aldiniz dimi normal randevu gununde gidince ayrintili yaptirmak istiyorum dediniz dimi bende randevu aldim haftaya kadin dogum sadi konuktan ordan tekrar mi gun vercekler acaba
Pamuk34 NimetDilmen onemli ola Kuzey2019 onemli olan bence benegin saglilikli oldugunu bilmek buna emin olmak benim Fikrim resim cd icin o kdr para vermeye gerek Yok ama tercih meselesi kizlar 😊🌸
Pamuk34 ilaydaaaa123 orasi ayrintili yapmiyor ki canim sadece arastirmalar Yapiyor ben bahcelievler Devlete giditorum doktorumdan cok memnunum ama gercekten cok kotulerde var malesef 😏
ilaydaaaa123 DamlaK DamlaK ay çok pahalıymış ya yazık vallahi alt tarafı muayne ediyo 9 ayda hadi diyelim 2 kere gittik bir sürü para ediyor ya valla yazıkgünah gidemiyceö galiba ben