Elininanasi Melikebolat benimki evet☺☺o an oturuken dururken bile durmuyo😊😊bide muz yerken oyle yapiyo sinamisim😌😌🤭🤭
Derinsuuu Melikebolat bazen oluyor bazen olmuyor ama benim kız meyve yerken cok sımariyor heleki elma göndereyim iceri halay cekmeler felan başlıyor 😁
Melikebolat Elininanasi 20 haftaligim bende cikolata yemesem hic hareket etmicek gibi mesela dun cok hareketliydi hic durmadi bugun yine tık yok anlamiyorum 🙄
Elininanasi Melikebolat benimki tatli biseyler bide eksi yerken oluyo canim Baska vakitde oluyo ama sevdiyi bular qaliba.bebek iste keyfine bakar korkma
FatmanurCo Melikebolat o haftalarda bi duraklama oluyor canım benim 19. Haftada hiç hareket etmedi korktum şimdi 21 haftalığız durmuyor ☺️
Pier Bende 25 haftalığım hiç hissetmiyorum bugün. Çikolata yesem işe yarar mı? Bir de şey okudum yüz üstü yatağa yatıp beklemek. Deneyeniniz var mı etkili oluyor mu?
Melikebolat Pier benim doktorum hisseymrdignde biraz yuruyus yap donra bi cikolata yr soluna uzan yine hissetmessen yanima gel demisti yuzustu yatmayi hic duymadim