melek123 Kızlar 35 haftalık gebeyim ve bebeğim hala dönmedi doktorum 38 +4 kadr dönmese sezeryanla alalim dedi sizce ne yapmalıyım dönermi ozman kadr
Yusbur melek123 benim kızım 28 haftalıkken döndü canım bazıları çok erken bazıları çok geç dönebiliyormuş
GulsunA melek123 Döner insAllah canim, benimki 38de döndü 😊 Insikak suresi dinlet bebise, sende oku ve tilavet secdesi yap sonra. Bide girgir yapar gibi durdum ben internette görmüstüm, gunde 2-3 defa yaptim
Necla06 melek123 40. Hafta da dönen bebekler var niye 38. Hafta da almak istediğini söyledi mi acaba?
melek123 Ozge_acg her aksam eşimle yürüyüşe gdyu zaten yuruyum birbirimize dua edelim kızlar insllah hayrli sağlıklı bu şekilde alırız yavrularımızı kucagimza tessekkür ederm
Ozge_acg melek123 ne guzel bnm eşim hic yurumuyor benimle yorgunum calsyrm diyip yatior surekli hafta sonuda calsmior ama yurumuyor evde pinekliyor allhin izniyle kucagimiza alalim insallah bebeklerimizi
melek123 Necla06 vallha bnde bilmiyum kndimi normal dye hep motive ettim hazırladım dun kontrole gttim 38 kadr dönmese ben alıyorum bnde 40 41 kadr bekleriz gelmse ozamn donemsse dedim hayr kesinlikle bekltemiyum ben dedi doktrm maksimum 38+4 kadr bkletiyum dedi bnde morelim alt ust oldu eve döndüm😑😑 sizce sezaryanmi seviyu acaba ozele gdyorum
SelimsMom Az önce bi arkadaş doğum hikayesini paylaşmışti sezeryan diye gidip normal doğum yapmış dönmeyen bebeği muayene sırasında dönmüş. Her an herşey olabilir secde pozisyonunda durun o da yardımcı oluyormus.
SelimsMom melek123 kesinlikle başka bir doktora daha görün derim muhakkak normal doğum yanlısı doktor vardı cevrende. Benim doktorum son ana kadar döndürmek için uğraşıyor biliyorum bazen makat geliş bile dogurtuyormus şartlara göre.
Necla06 melek123 ben hem özele hem devlete gidiyordum bana da kesinlikle normal düşünme dediler hamilelik boyunca sebepleri de çok kilo alisimmis siz dedim çatı muayenesi etmeden son haftalara gelmeden neden böyle söylüyorsunuz dedim ikisinden de tatmin edici cevap alamadım başka bir doktor buldum hem de 36. Haftadan sonra şükürler olsun bebeğim döndü Ve çok normal bi normal Doğum yaptım 38+5 te epiduralsiz epizyosuz suni sancısız bir Doğum. O iki doktoru dinleseydim sezaryen olucaktim. Benim amacim doktor sorgulamak değil aklıma mantıgima yatmayan seyleri yapmamam sende öyle yap derim bebeğinin donmesini sağlaya bilirsin çok iyi ebeler var bu konuda sana neler yaparsan döneceğini söylerler İnstagram da bile bulabilirsin. Ama ben olsam anında başka doktora giderdim karar senin kararın donmezse elbette sezaryen ol ama ortada hiç bisey yokken ve Doğum 40 haftanın dolmasıyla hesaplanır mesela bana 2 hafta erken geldi dediler.
Canan_ melek123 canim benim kizimda 28 haftalik donmustu. Benim doktorum eger donmezse sirr ustu uzan ve ayaklarini kaldir ki bebege donmesi icin rahat ve uygun alan olsun, sende bi tene insaAllah ise yarir. Donmezse de sizin icin hayirlisi buymus oyle dusun 🥰