Findk9227 Kızlar geçen gün karnım da böyle sol tarafim karın boşluğunda aşırı ağrı vardı sonra sırt üstü uzanmıştım birden bebek taş gibi oldu toplandi korkudan ter bastı beni geçer dedim bi kaç saat sonra yine öyle oldu acile gittim ebe normal değil dedi dr yoktu yarın gel muayene ol dedi gittim dr erken doğum ihtimaline karşı progestan yazdı magnezyum da kullanıyorum ama çok korkuyorum bi şey olur diye devlet hastanesine gidiyorum pek de ilgili değiller mesela hiç rahim ağzı kısalığı var mi yok mu diye bakmadı biraz araştırdım böyle olunca saniri M kısalık oluyormuş var mi benim gibi olan nasıl atlattınız çok endiseleniyorum 😥
Gokceeee Findk9227 Benimde oluyor doktoruma sordum bu aylarda arada olmasi normal dedi 27 haftalik hsmileyim bu arada sureklilik arz etmedikce normal
Duygu85 Findk9227 canım gecmış olsun doktorun önlem için olmadı gereken ilaçları yazmış rahim ağzı kısalığı ultrasonda belli oluyor zaten canım olsa söylerdi
esractn Findk9227 ihmal etme sanci oluyor o surekli oluyorsa baska doktora git madem bu gittigin yerde ilgilenmedilerse
Gokceeee Findk9227 hayir normal dedi surekli olmuyorsa gunluk yorgunluktan filan olur rahim buuyuyor kssilma olur dedi
Melonime Ayndurum bizde de var 26+3 deyiz. Doktor cok sklarsa dinlenip buscopan almami onerdi. 1 saatte 4,5 tane olursa da acil kendisiyle iletisime gecmemi onerdi.