Selindrella bsrsl_2016 Geçen hafta Yves Rocher'den aldım 50 faktör güneş koruyucu ve bir de leke önleyici temizleme jeli şimdilik memnunum benim cildime iyi geldiler.
Modies bsrsl_2016 ben dün solante pregna aldım. Kıvamı koyu ama direk hamileler için 130 tl ye buldum indirimde
Gul33 bsrsl_2016 tritone fort leke kremi ve tritone spf 50 güneş kremi. Bu ikisi çok iyi. Ben sadece güneş kremini kullanıyorum bariz lekem yok. Ama leke için alacaksanız mutlaka güneş kremiyle birlikte kullanmak gerekiyor. Biraz pahalı ama değer.
bsrsl_2016 Meryu bnn cildim normalde yagli ama hamilelkten beri kurudu cok lekelenmeyede müsait bi deneyim en iyisi
d190516 Meryu benim doktorum da solanteyi önerdi eczane 170 dedi hepsi buradada 160 lira ordan alıcam büyük ihtimal 😊
Elwing6 Meladay diye bir krem yazdi banada doktor duymadigim icin hic almadim henuz solentem vardi onu kullaniyorum o da cok kati sevmiyorum
espalp bsrsl_2016 henüz almadım havalar kötü ve kapalı gidiyor diye 😂 ama yoğunmuş internette yorumlarda öyle okudum😬