Betzm Şuanda da hepsi burada sepet beşik var tüllü harika ve indirimde 13 haftalığım indirimdeyken almak istiyorum ama kararsızım ya
Kanayran srpaca Aynen canım doğru söylüyorsun ebebekten bakabilirsin beşik içine yatak orda varmış bende ordan alıcam
Kahraman35 Kanayran [url=https://hizliresim.com/pbrPlm][img]https://i.hizliresim.com/pbrPlm.jpg[/img][/url] Ben böyle bir anne yanı beşik almayı düşünüyorum. E bebekten- İkedan falan da baktım ama içine yatak, Yan koruma süngerleri,Cibinligi ayrı ayrı alınca çok tutuyor. Bunu burda bir mağazada buldum çok beğendim. Herşey dahil 750 lira. Bi de instagramda sayfası var ballıbebek. Arkadaşlarımdan instagramda yekta bebeden alanlar da oldu çok memnunlar.
Kanayran Kahraman35 Evet doğru söylüyorsun canım, biraz pahallıya geliyor ayrı ayrı olduğu için yatağı nevresimi falan, attığın model beşikte güzelmiş canım beğendim😊
Saratln Kanayran ben anne yanı olan kademli nevresim yatağı herşeyi içinde olan heyner beşiği aldım. Sallanır sabitlenir. İlk aylar odamda sonrasında odasında yatıracağım.. 3 4 yaşında kadar kullanır..
dvran22 Saratln bende sizin aldığınız beşik türünden birşey almak istiyorm hem anne yani olsun sen sallansin hemde kademeli olsun istiyorm..siz nerden aldınız internetten aldıysanız bana linkini atar mısınız veya fotosu falan var mi😊
Kanayran Saratln Aynen iyi yapmışsın bencede bende ilk zaman yanımda kullanıcam ilerleyen zamanlarda odasını yapmaya yakın koyarım odasına ona uygunda dolapla şifonyer alırım tamam işte
Bellabells Srnkrbrn bu beşik çok güzel canım. Ama üstü bana biraz boş geldi. Cibinlik falan olsaydı mesela
Srnkrbrn Bellabells yukarı asagıya ayarlanabiliyormus canım iç kısmı birde önü cıkarılan bi model montesori yatak gibi
Kanayran dvran22 ebebekten bakıyorum ben canım hem güvenilir hem güzel bi model hoşuma gitti sende ebebekin sitesinden bakabilirsin
Saratln dvran22 fotoğrafı var yükleyemedim bi türlü.. ben beğendim canım https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/heyner-lake-beyaz-ahsap-60x120-anne-yani-besik-bebek-besigi-karyola-ahsap-park-besik-kademeli-besik-425044011?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=308101912015&utm_term=68110426264&ga_prodid=425044011&ga_merchantid=119592237&scxid=14489-145818-2357-0&sc_gcsp=gg&gclid=EAIaIQobChMIpfzV2e6B4gIVUy4YCh2HvgsnEAkYASABEgIYn_D_BwE&gclsrc=aw.ds
Saratln zehkara ben beyaz lake aldım vernikligüzel beğendim cibinliğide var cinsiyete göre nevresimi seçebiliyorsunuz
Tuos2306 Kanayran öyle valla canım. Doğduktan sonrada bitmiyor. Hangi bez hangi ıslak mendil ne yedirsem ne içirsem omu sağlıklı bumu derken hep bir arayış içindesin :))
Srnkrbrn Kanayran dimi ya bende 3 isim arasında kalmıştım acele mi ediyorum acaba diyorum herseyi yapıp alıp koyasım var kenarı bu arada aybars ve yiğit 😊😊
Kanayran Srnkrbrn İsim çok kafa karıştırıyor insanın ya sorma ben aylardır düşünüyorum daha karar veremedim😄
Srnkrbrn Kanayran valla yüzde 70 yiğit tarafındayım birde eşim babasının ismini koyacak ikinci ismine ondan dolayısıyla bmyle konusurken ismiyle hitap etmeyi seviyorum sizde agzınızı alıstırın hangisi hoş gelirse knu tercih edin nacizane fikrim 🤷♀️😍
dvran22 Saratln fotoğraf önemli değil de verdiğin parayı sonuna kadar hak ediyor mu ayrıca 3 kademeden mi oluşuyor ve gittigidiyordan mi sipariş ettin😊çok soru sordum ama aklımdaki beşiği almışsin merak ediyorum