Gulchirai Merhabalar ben 22+4 haftalık hamileyım ama halen detaylı ultrasyon yaptramadım Devlet hastanesınde yaptırmak istıyorum mhrs’den rendevuyu nasık alırım ? Ve Istanbul Ümranıye araştırma Has. için 182 yi aradım yardımcı olmuyorlar sınırlerım bozuldu nasıl almam gerek detaylı için ? Yardımcı olur musunuz 😞
Haribo42 Gulchirai direk detayliya alamiyosun canim normal kadin doguma gidiyosun o seni yonlzndiriyo perinatolojiye .. yada kim yapiyosa :) yani kanunida oyleymis sizin orasinin sistemi belki farklidirda bence yine aynidir..
Deletedmom133 Gulchirai o randevuyu 182 den almıyorsun canım hastaneden gidip alıyorsun dokroruna sor seni yönlendirsin
Dilanmurat Ümraniyedeki doktor emekliye ayrlmş yerine yenş doktor gelmedi henüz arkdsm yaptrcktı gdp sordu hastaneye bu seklde bilgi vermişler
Dilanmurat Ben bölge hastanesinde cektrdm sureklı muayeneye gttgm için 235 tl odedm ama hiç muayeneye gtmiynlere 290 tl oraya gideblrsn bn cok memnun kaldım 1 saat inceledi anlattı detaylı bi şekilde sordgmz herseye cok guzel bi şekilde cevap aldık..