Meltemia 22+2 günlüğüz yaklaşık 20.haftadan beri vajinamın kemikleri inanılmaz ağrıyor.doğru düzgün yatamıyorum,uyuyamıyorum.dün akşam ishal ve kusmadan acillik oldum serum yedim bugün acayip halsizlik ve kemik ağrısından ölüyorum😣 normalde sorunsuz bir hamilelik geçiriyorum ama iki haftadır bu ağrı öldürdü beni.rahatlamak için napabilirm tavsiyelerinize ihtiyacım var.İkinci hamileliğim buarada
Ozlem3535 Meltemia mehaba geçmiş olsun bende ayni şikayetlerle gittim sonra vajinada varis olduğunu öğrendim. Halada dewam ediyor tedavisi yok. Bi doktoruna danış bu ağırlar en çok varisten oluyormus
Diyatom Ozlem3535 nasıl teşhis ettiler sizin bu durumu? Vajinal ultrasonla baktı doktor ama varis olsa anlaşılırmıydı acaba. Gerçi tedavisi yok diyorsunuz dikkat etmeniz gereken birşey söyledi mi doktorunuz?
Diyatom Bende de hemen hemen aynı haftalardan beri var o ağrı. Sanki kemiklerim ayrılıyor. Özellikle oturduğum yattığım yerden ayağa kalkarken oluyor. Ama gece de yada oturup yatarkende bazen sızlama oluyor. Doktorum vücut doğuma hazırlanıyor ondan çok normal dedi içim rahatladı. 34.haftadayız hemen hemen hergün ama az ama çok oluyor bu acı. Alıştım artık bebişler sağlıklı olsunda dayanırız😊
Ozlem3535 Diyatom evet vajina ultrasonla baktı. Çok yürüme dedi varis kilodu çorabı önerdi tabi bu sıcaklarda nasıl olcak bilmiyorum ama agrısnı çok cekiyorum