Aynurnaz Kızlar 5+1 im ama.surekli sol tarafimda hissediyorum birşeyler olduğunu ağrı ve kramp şeklinde hiç sağda hissetmedim
SevdaNurum Aynurnaz benm de o haftalarda öleydi canım. Ve haff sol tarafmda şişlik vardı. Ara ara ağrıyordu. Ozman dr bebeğin yerleşiyor oypzden demişti. Sol taraftaysa erkek sağ taraftaysa kız diyor büyüklerimiz ve benm ki tutmuştu. Oğlum olucak inşallah 💎🌈❤️
Ozgemesut SevdaNurum bende tam tersi biliyorum canım Benimde sol tarafımda ağrılar sancılar oluyordu ilk haftalarda kızım olucak inşallah ☺️Rabbim hayırlısını versin sağlıcakla gelsinler inşallah 🤗
Meriipella1 Benim hep soldaydı ağrılarım ve bebeğin kafası şuanda öyle hala sol tarafım ağrıyıp kasılıyo kızım olucak allahın izniyle 🤰🏻 Ağrılar hep oluyo rahim büyüyo bebek yerleşiyo normal yani ☺️
Minikkalbimm Benimde öyle canim sol tarafimda batma kramp hissediyorum dün doktor kontrolum vardı bebek oraya toplaniyomus ondanmis 25 haftaligiz biz kızım olacak inşallah ben de solda olusan ağrılar kasilmalar kiz bebek diye biliyorum, hayırlısı 💁😊