Sevdammmmmmmmmmmm Kızlar 20 gunluk gebeydim dun sesiz dusuk yaptım yan kimyasal gebeli ondan sora hemen hamile kalınıyomu bu durumda olan cevap verbilirmi
Busimss Sevdammmmmmmmmmmm doktorum bana korunmana gerek yok demişti ama korunmamama rağmen 9 ay sonra gebe kaldım canım stres yapmamalısın Rabbim kucağına hayırlı evladı nasip etsin insallah sağlıkla
Eyll_kuzu Sevdammmmmmmmmmmm genelde hocalar kimyasal gebeliği gebelikten saymıyor canın o yüzden adet döneminden sonra yumurtlama hesaplaması yaparak deneyebilirsin
Sevdammmmmmmmmmmm derinmilatuncay ama asılama yaptım osekilde gebe kaldım kimyasal dusuk oldu olurmu yani asılama yapmadan
derinmilatuncay Canım bende 2 kere çatlatma iğnesi 1 kere çipbebek aşılaması oldum tutmadı.sonrasında vazgeçtm allaha bıraktım.adet dönemim bitince çocuk felan düşünmeden ilişkiye girdim eşimle ve tuttu.daha önce de 2 kere düşük yaptım birisi kürtajdı.şimdi 20 haftalık hamileyim ve kızım olacak nasipse.kafana takma düşünme olağan akışına bırak dua et.olur.
Sevdammmmmmmmmmmm derinmilatuncay inş canım Allah sende kucana almayı nasipesin ben tedavi oludum dört aydır bu ay asma yaptım kimyasal cıktı ama gebe kalma şansım varmıs onada şukurler olsun
Cemilegoker Bende aynısı ağustosun sonlarında yaşadım o günden bu yana tedavi oluyorum ama hamile kalmadım.bende Antep'te yaşıyorum bu arada
Sevdammmmmmmmmmmm Cemilegoker bende antepte yaşıyorum mediantep te tedvi görüyorum doktor hüseyin kılıc doktorum
Eyll_kuzu Sevdammmmmmmmmmmm ilk adet gününüzden sayın 13 ve 14 . Çünkü günlerde yumurtlama ve ovulasın dönemi oluyor biz öyle takip ettik ve gebe kaldım sizde öyle yapabilirsiniz