AlyaSu Nilaysaruhan Rabbim evladını sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin, inşallah benim kızım da akıllı olur 🤭
Ba-mu Pnr_jr kızıma BUKRE MİNEL ismini verdim rabim kucağımiza almayı nasip etsin cümlemiz e 💕son 10 gün 😍
Susuem Ozgesahin eh üstü kapalı 😂 yani ay anlamı ney yani tam olarak şimdiler söyleyince hmm lamalar 😂 ha birde şey ay çok yaramaz olmasın bak diye akıl vermeler 😂 ama çocuk bizim sonuçta istemeyen sevmesin canıma minnet 😂
Ozgesahin Susuem hay ağzını öpeyim😅 bizede aynı tepkiler yok rüzgar gibi esermiş yaramaz hırçın olurmuş her kafadan ayrı ses ama eşimle biz umursamadık hiç en başından istiyoduk poyrazı ☺️☺️
blackeagle Susuem aynen ya bende kasılıyor karnım hep gelcekmis gibi hissediyorum 2 gündür hiç olmadığı kadar hareketli durmuyor ittiriyor :)
Susuem Ozgesahin aman sanki ali veli koysak da yaramaz olmayacaklarinin garantisi var mı 😁 boşver 😁 herkes bi şeye konuşuyor 😁
gulertkn angelrosee angelrosee asel ismi çok güzel ve anlamı da cennette bulunan dört ırmaktan bal ırmağı anlamına geliyor
Mrv93 Nerm7n 37+1 Bizde Güneş istiyoruz ama daha tam netleşmedi bakalım artık hayırlısı🌼 Güneş gibi sıcacık doğsunlar hayatımıza ☀️😍
Nerm7n Mrv93 İnşallah canım Bence Güneş isminin enerjisi çok yüksek Simgesi var hem çok bilinen hemde nadir bulunan isimler arasında 🎈 Ben Güneşin enerjisine çok inanırım. Kızımda güneşten enerji alsın istedim. 🙏🏻
Mrv93 Nerm7n Aynı şeyşeri düşünüyoruz bende okadar çok inanıyorumki gerçekten sımsıcak hayat dolu enerji dolu olur diyorum🌸 Birde benim eşimin adı Bulut onunlada çok uyumlu bakalım artık nasip. Ama 2. Bebişin adı daha doğmadan garanti onuda Toprak istiyoruz rabbim nasip ederse tabi😍😍