Saratln Ferahferah Dalin aldım ebebekte 19.90.. civilde indirimde 14.90.. yumuşatıcı almadım annem gerek yok dedi.
Habibee Ferahferah Bende dün unibaby aldim sampuaniyla beraber yumuşatıcı almadim şuan gerek duymadim
Pnrarvn Green clean aldım ben bir çok markette var arkadaşımın tavsiyesiyle aldım kendisi dalın kullanmış alerji yapmış buna dönmüş ve hiç alerji yapmamış bakalım deneyip görcez 😊
Ferahferah Çok teşekkürler kızlar bende bu yazdıklarınız arasından vakıcam bişeyler sadece bu toz granül olanlar için tam erimiyor çamaşırda kalabiliyor diyen var başına gelen var mı aranızdan?
Drysmsn Ferahferah hayır bebeğimin bütün kıyafetlerini yıkadım hiçbişey kalmadı dalın granül kullanıyorum
Deletedmom58 Ferahferah Green Clean aldım her ikisinide. Sonra stok yapmak için birer tanede dalin aldım. Green cleanle yıkadım güzeldi. Dalini henüz denemedim.
Smyrna35 Green clean aldım ben de trendyolda indirimliydi bi de instagramdaki mühendisin oğlu sayfasında incelenmiş tamamen bitkisel doğal ve vegan sertifikasına sahip bir ürün yumusatıcısı da var hiçbir katkı maddesi bulunmuyor
Aysaa Unı baby aldım. Piyasanın en kötü içeriklisi dalin olduğunu duyunca şok olmuştum araştırıp almak en iyisi