zaman0686 Merhaba herkese şükürler olsun artık yavaş yavaş yaklaşıyorum bebişime sağlıkla inşallah 🙏 burdan çok bilgi aldım sorum şu ki ben hem coaspirini hem de oksapar kullanıyorum 28 haftalığız doktorum geçen kontrolde 32 haftada coaspirini bırakmam gerektiğini söyledi sizler kaçıncı haftada bıraktınız doğal olarak insanın içinde garip bir korku oluyor acaba bırakırsam bişey olur mu diye tecrübelerinizi bekliyorum hanımlar 😊
ays_dnz Bnde 33 gbı bıraktım canım. Doktorum coraspirinin etkısının uzun oldugunu soylemıstı. Sımdı 36 oldum. Igneye devam. İğnede doguma 3,4 gun kala bırakacam
zaman0686 ays_dnz ays_dnz ays_dnz Annesininnefesi Rahatladım kızlar teşekkür ederim 😊 o zaman iğne yeterli oluyor demekki allah hepimizin yardımcısı olsun 🥰💕😘
Meldadlk 36 haftanın ilk günü bırak dedi bende 8 mayısta bırakıcam coraspirini ama oksopara devam canım aynı korku bendede var😅
zaman0686 Meldadlk canım seninkine yine geç demiş 32 hafta deyince işte bişey olur mu diye tereddüt ettim allah yardımcımız olsun valla 🙏😘❤️