Goncagull Kızlar bütün ailem bir aradayken cinsiyet partisi yapmak istiyorum 13+3 teyiz şimdi doktora gidiyorum belli olur mu sizce yanılma payı olur mu
bsrsl_2016 Goncagull erken diyorlar ama bence doktor iyiyse ve cihazla ri iyise öğrenebilirsiniz tabi bide bebisin duruşuna bagli ☺️ biz 13+2de öğrendik renkli ultrason da bakti %100 kiz demisti 💕 inş öğrenirsiniz 🙏🙏🙏
EsraSyhn Goncagull Bence erken. Bende 14+2 de gittim net bişe söyleyemem dedi. 16. Haftada netleşiyor
Betulackln Bende dun gittim 11. Hafta erkege benziyor dedi 🤩 belli olmaz en azindan bi tahminde bulunabilir belki
Arzumms Goncagull ben de dün gittim 13+5 haftalığız net bir şey demedi kız gibi dedi haftaya bir daha gel dedi. özele gidiyorum bu arada canım 🙂
Gungu_gunayy Arzumms bende 14 hafta + 3 gunluk bakıldım doktorum erkeye benziyor dedi ama emin dilim dedi sizce kızlar 😍🙈
espalp Goncagull bize doktor 12.haftada söyledi 18 olduk bi yanılma olmadı. Ama söz konusu cinsiyet partisi olunca bilemedim riskli olabilir 😬 yanılma payı olabilir tabi🤷♀️
Denisss Goncagull 13. Haftada kiza benziyo dedi 14. Haftada kontrolde kesin kiz dedi degismedi 34 haftaligiz ☺
madl41 Goncagull Canım %80 büyük bi ihtimal 😊 emin ol değişmez çünkü doktor emin olmazsa öyle demez benim ablam 10. Haftasında öğrenmişti doktoru erkek olabilir demişti ve erkekti