Smeyye135 Ben iki defa burda yazmistim iki isim arasinda kaldigimi söylemistim eşim Afra ismini istiyor bende çok beğeniyorum ama bir yandanda aklım Alya ‘da ne yapmaliyim magnet siparisini verdik onemli degilde oda yeterki icime sinsin diyorum ama cıkamıyorum işin içinden çok zormuş yaa inanın geceleri rüyamda bunu görüyorum uyanıncada bunu düşünüyorum lütfen akıl verin 😔
Aysingeldiislerdegisti Smeyye135 afrayı beğenmeni mi sağlayalım alya ile değiştirmen için mi ikna edelim 😊
BusraCk Smeyye135 esinizle oy birliği yapın hangisi çıkarsa o ismi koyun bi daha kızınız olursa oteki ismi de ona koyun 😁
GulsunA Smeyye135 Afra guzel aslinda ama ben icinde R harfi bulunan isimlerden pek hoslanmiyorum. Alya daha hos daha kibar geliyo🌸🌸
Gamzeemrmrt Smeyye135 biz ne desek boş cnm eşinle anlaş sen konusun afra da ılerde ne afralı faln derler bn pek sevemıyorum.
Smeyye135 Aysingeldiislerdegisti 😀 sizlerinde fikrini almak istiyorum hangisi kulağa hoş geliyor ikisininde anlamı güzel aslında am ben çıkamıyorum işin içinden🙄
Aysingeldiislerdegisti Smeyye135 ya bizim burda bi market zinciri vardı afra diye ben o yüzden tarafsız bakamıyorum 😊 be demek afra
Smeyye135 Aysingeldiislerdegisti 1. Ayın onüçüncü gecesi. 2. Beyaz toprak. Afra binti Ubeyde: Sahabe hanımlardan Afranın anlamı bu
Dlrkzy Smeyye135 eşimle bende anlaşamıyordum bu agrıları Sancıları çeken benim soyadını Zaten sen koyuyorsun adını koymak benim hakkım dedim karışmadı daha koyacağım ismi kabullendi🤣
Smeyye135 Dlrkzy evet bizde hiç anlaşamıyoruz çok doğru söylüyosun bütün agrıları çeken biziz bunuda hakkımız var yani