3838fky Kızlar Kayseri’de değilim ama doğumum Allah nasip ederse Kayseri’de olacak instagramdan takip ediyorum çok iyi bir doktora benziyor. Doğumu onda yapan var mı aranızda detaylı ultrason hakkında bi de bana bilgi verir misiniz buradaki doktorlarım vermiyo lafı ağzından cımbızla alıyoruz bide özel olmasına rağmen şimdiden teşekkür ederim 💞
Fatma9438 3838fky benim arkadaşım şuan o doktor da muayne oluyor doğum yaklaştı baya ilgili güleryüzlü canım
Kyhnsnl58 İyi bir doktor olduğunu duyuyorum. Bende tekdene gülcan hanıma gidiyorum. Detaylıyı erciyes üniversitesinde fatma özdemir'e yaptırdım oda çok iyi çok ilgili memnun kaldım onu tavsiye ederim özele onca para verilmez şahsi fikrim
NilgunHnm Canım benim bebeğim de sıkıntı vardı fakülteye gittim 11 haftalık iken ayruntiliya girdim fatma diye bi uzman doktor baktı ve dediği yanlış cıktı kistik higroma var dedi sonra ben prof. Dr tuncay özgün var eşi de tekden de ona gittim cihazi muhteşem bebeğin herseyini o kadar iyi görüyor ki 5 hafta sonra gel amniyosentez yapalım dedi 29 nisan da gittim 17 haftaliktim 40 dk boyunca bebeğinin herseyini defalarca inceledi risk %60 iken %10 olmuş dedi kistik higroma var dedi fakultedeki dedim öyle bisey yok o bu haftalarda çıkar. Sekreteri özellik 19 dan sonra organ taramasına gelen çok oluyor dedi gidersen çok iyi olur canım ücreti 300 tl. Her soruna cevap veriyor guler yuzlu terslemiyor beynindeki çapı dahi soyluyor sana Uzun yazdım ama kusura bakma 😊😊