bhmndls Kızlar meraba yemek borumda yanma var sürekli midemde gaz cıkarma istegi uyandiriyo bogazim yaniyo hissediyorum ne yapabilirim ?
NurdanHakan bhmndls çok erken olmuş bu yanma sizde doktorunuza sorun bunu ama evde yapabileceğiniz soguk su soguk süt bunlar cok rahatlatıyor
SemaNurSoy97 bhmndls evet kesinlikle birebir diyebilirim ilk bu mide yanması yaşadığımda her şeyi denedim leblebi olsun süt olsun yoğust olsun hiç biri geçirmedi sonra çok az bi kola içtim geçirdi anladım ki gazlı içecek geçiriyor bende sürekli kola içemeyeceğime göre sade maden suyu ile evi doldurdum
HazelBaskal Doktoruna sormadan kafana gore kulanma hic bir ilaci her bunyede ayni etkiyi gostermeyebilir sen doktoruna danis bence.soda biraz rahatlatiyor ama🤷
Mineeee Bende de oluyodu canım gaviscon şurup verdi doktorum kullanyrm olduğu zaman iyi geliyo soda da içebilirsin mide gazın için çok iyi geliyo aynı sorunlar bende de oluyo
ZeynepFatih Canım yanma için 2 yudum süt iç 5 dakika bekle geçmezse tekrar 2 yudum iç 5 dakika daha bekle ama bekleme süren 5 e yakın olsun boğazının yanmasını rahatlatacaktır yudum olarak iç kafana dikme gaz içinde sade maden suyu iyi geliyor zaten