Damla1212 Zeynep23 ya cok guzel olmus insallh oyle bnmde cataldan cok korkuyrm insallh butun hamilelern boyle kolay olur su gibi dikistende korkum var ilk doggumum uctane dikisim vardi smdi tedirgnm birdaha olursa
Zeynep23 Damla1212 canım aynen benimde ilk bebeğimde 3 dikişim vardı ikinci bebişler kolay oluyo hiç ilk gibi değil
Damla1212 Zeynep23 sizi biktirdiysam kusuruma bakmyn cok korku stres oldu oldu basima ne gelicegini bildigim icin elimde degil soru soruyrm
DrElf Zeynep23 Bende 39 haftalığım , vaginal muayenelerim çok ağrılı oldu şimdiye kadar ama normal Doğum İstiyorum . Sizin alttan muayenelerınız de agrınız oluyor muydu
Kzbnzmi1 Zeynep23 bende 39 haftalık oldum ve Meryem Ana otunu yeni aldım suya koyup içsem sancı başlar mı 😊 yoksa sancı başlayınca mı içiyim
Zeynep23 Kzbnzmi1 ben tam 40 hafta olunca csnıma tak etti sancım yok diye otu suya koydum 1gün sonra sancım oldu ve açılmam kolay oldu bilmiyorum ondan mı oldu bide bi iki yudum içtim o ot suda kaldı doğdum eve geldim Sudan çıkardım
Zeynep23 DrElf ilk gebeliğimde benimde öyleydi normal Doğum yaptım bu ikinci gebeliğimde dr muayene ettiğinde 3 cm açıklığım vardı o yüzden ağrımadı Doğuma yakın vajina yumuşuyo bunu sende fark edersin canım
Zeynep23 Smyyekngl yok yapmadım ama Doğum esnasında zaten kendi kendine gelişiyor herşey nefesini bile kendin aysrlıyırsun
Zeynep23 Kzbnzmi1 sağlıkla kavuş bebeğine kolaylıkla Doğum yap çok faydasını görürsün o otun ben inanarak yaptım birde inşikak suresini okudum sürekli ve Kevser sıresini okudum sende bol bol oku