nilhanim Bugün 39+6 oldum. Gece 1 buçuk gibi nişanım geldi. Ara ara karın ağrısı gibi sancı oluyor ve sık sık büyük tuvalete çıkıyorum. Sabaha kontrolümüz var ama neden böyle oldu çok merak ediyorum. Başına böyle bir şey gelen ya da sebebini bilen var mı?
Zeynep23 nilhanim çünkü doğum yapıyorsun canım çok normal ıkınma hissinden dolayı tuvalete çıkıyorsun
nilhanim Zeynep23 birkaç saatte bir büyük tuvalete çıktım canım. Bugün olur mu ki doğum acaba henüz doktora da haber vermedim sabahı bekliyorum
Seymakayaoglu @nilhanim hadi gözün aydin kuzum bebek geliyor ayh çok heycanli darisi bize inşallah saglikla al kucagina artik rahmin acilma yapiyor ve sen tualetin gelmiş saniyorsun cnm bence beklme git istersen imkanin varsa 🤗🤗🤗
nilhanim Seymakayaoglu yaaa gerçekten mi canım Kısa aralıklarla büyük tuvalete çıkıyorum ama emin olamadım ben de
nilhanim Serifeehorasan canım hastaneye geldik. 3 cm açılma vardı geldiğimizde. Bugün Doğum oluyor. Bana dua edin 🤗
Nurky @nilhanim ya bu nişan nasıl oluyor? Benden de sulu çok açık kahve su geldi az önce ama sancım çok az.