[silindi] Hanımlar ben bugün kendi doktoruma çatı muayenesi oldum gram acıtmadı hatta dedim ben böyleyse normal doğum yaparım dedim ama sezeryan benim ki bebek kilosundan dolayı Gelelim 2.olaya bugunden önce çarşamba günü acilde başka doktora muayene olmak zorunda kalmıştım o da çatı muayenesi yapmıştı kendimi gram kasmadım fakat öyle bir canım yandı ki hatta bana böyle olursan doğuramazsın dyp moralimi bozdu. Sonra eşim yanıma gelince öyle bir ağladım ki arabadan eve gelene kadar ağladım canım acıdı bu ne böyle ben bidaha hastaneye gelmicem dedim o yüzden bugün kendi doktoruma korkarak muayene olmuştum ama hiç acımadı. Sonuç olarak bence doktorun eli çok önemli bugün ki kontrolümde dedğim gibi gram acı hissetmedim ve bebeğin kilosu uygun olsa korkmadan doğum yapardım. İnsanın kendi doktoru gibisi yok cidden
Merib [silindi] canım kesın sezeryansa neden Altan muayene yapıyorlar bide bebiş kaç kılo kaç haftalık
Kubraykut [silindi] bende dün nts çekildim bebek hareket azligindan sonra muayne etmem lazım dedi doğum hemşiresi tam doğum haneye girdim çatala yattim geldi dokundu indim yaptiramadim bide normal istiyorum nasıl olucak hiçç bilmiyorum 🙈🙈🙈😭
Pyrz86 [silindi] kaç kilo ki bebek sezeryan olacaksınız? Ultrason da yanılma payı oluyor normali neden denemiyorsunuz başka tıbbı bişey var mı ki?
Hcivelek El pratikliğine bakıyor resmen canım. Bazjsı yavas ve acıtarak bazısı ise hızlı ve acısız ☺️ darısı benim son kontrolde acısız olmasına 😁
[silindi] Hcivelek amin canım inşallah cidden öyle kimisi doğumdan soğutuyor kimisi çok iyi yapıyor iyilere denk gelelim inşallah😊😊
Alinam Çatı muayenesi ne 🙈 nasıl yapılıyor? Normal alttan muayene değil mi ben de 31+1 haftalığım ama çok korkuyorum hala nasıl doğum yapacam karar veremedim😑
[silindi] Merib açılma olup olmadığa bakmak için yaptı canım kendi doktorum gün vermek için açılma olsaydı erken tarih vercekti. Diğer doktor acil gittiğim için balmıştı onda sezeryan olup olmadığı belli değildi