BurcuY Kızlar nişanım geldi hastaneye yatışım yapıldı sancılarım çıkmıyo açıklığım 1 cm hala ve fazlalaşmıo bize dua eder misiniz ? 😔
Ozlemsvr BurcuY Allah kolaylık versin sağlıcakla dogsun inşallah. Doğumda nasip illa normal olsun diye diretme. Bebeğin ve senin sağlığın daha önemli.. 😊
Ozlemsvr BurcuY Bu arada bende iki hafta 1 cm açıklıkla gezdim. Keşke hastanede yatmasaydın evde sanci çekseydin. Bende 2 cm gittim de sürekli alttan muayene çok yordu beni..
Veryhapymom BurcuY Allah yardımcınız olsun🙏, sakin olun rahatlayın bebiş nişanı gönderdiyse kendide yoldadır 😊merak etmeyin, zaten açıklık sancı kuvvetlenince aniden de olabiliyormuş içiniz rahat olsun😇, doğumunuzda bi avazda inşallah🙏, sizde bizlere dua edin
BurcuY Ozlemsvr amin inşallah canım benim 🙏 sabahı beklicez sabah doktorum bi yol gösterecek inşallah 🙏🙏
Kubranurrr Neden yatışın yapıldı ki yani benim arkadşım mişanı geldikten 1 hafta sonra doğurdu açıklığı da 2 cmdi geti yollamışlardı ağrın olunca gel diye seninde ağrın yokmuş suni mi vericekler
BurcuY Kubranurrr bilmiyorum ki şimdilik Suni de vermediler sabah doktorum gelip bakcak durumuma göre hareket etcez
BurcuY Ozlemsvr doktorum çocuk kakasını yapabilir evde kalp atışları yavaşlarsa anlayamayız riske atmayalım dedi bekliyoruz bakalım sabah gelcek konuşçam öle diyince yatmayı kabul ettim
BurcuY Veryhapymom amin inşallah canım benim hepimiz bi avazda kurtulalım 🙏 inşallah dediğin gbi olur 🙏🙏
Sezgin BurcuY allah yardımcın olsun benimde dün gece suyum geldi yatışım yapıldı. Şimdi bebeğimi izliyorum. Sabret kendine ve bebeğine güven. Sancılarla baş edebilmenin yollarını bul rabbim yardım ediyor inan ki
Hzlhakko BurcuY allah yardımcın olsun canım normal doğum herhalde hep yatma kalk ayağa bacaklarını aç aşağı doğru çömel kalk hareket et yürüyüş yap şu eskiden büyüklerimizin yere eğilip çamaşır yıkadıgı zamanlarda ki gibi çok yardımcı oluyormus pilates topu kullananlarda var
BurcuY Hzlhakko hep gezdim hastaneye geldiğimden beri ama açıklık artmadı hiç anlamadım bende 🙄 teşekkür ederim canım normal Doğum olcak inşallah