zehkara Bir hafta içinde az olan ödemim çok arttı.Elimde ve ayaklarimda derin nefes alıp verince basınç oluyor bu beni artık çok rahatsız ediyor benim gibi olan var mı normal mi böyle olması..
Fatmaykt zehkara canım benimde öyleydi doktorumuz protein eksikliğinden olur sabahları 2 tane yumurta ye dedi bide tabi tuzu azaltmamı istedi.uzun süre ayakta duramaya dikkat et
dere07 zehkara bende senin gibiyim el ayak şişiyor uyusuyor mahvoldum son ayda böyle oluyor galiba 34+3 olduk
Askimiz zehkara evet normal bende 4gun once dogum yapdim yeni yeni cekiliyo şişlik.ayagimi yere basinca aci veriyodu.
mucizem_0809 zehkara benim ayaklarım öyle şiştiki yürürken bıngıl bıngıl sallanıyo böyle boğum boğum 😂😂
zehkara Fatmaykt yani ellerinizde ve ayaklarınızda basınç oluyor muydu böyle patlayacak gibi sanki dimi
Uzay zehkara ama dikkatli ol tuzu hayatindan kesinlikle cikar ve ben her zaman soyluyorum kefir icmenin faydasi cok buyuk hamileligin her zorlu surecine yarari var
dere07 zehkara sağlıkla kucağımiza almak nasip olur inşallah bende de aynı nefes alıp vermek zor hareket etmek daha da zor
Mervealmn Ödem bende de var 37 haftaligim ellerim ayaklarım bacaklarım çok kötü durumda ellerim ödemden uyuşuyor