Gazell 24. Haftalık gebeyim ama kafayı yemek üzereyim çok şükür bebeğimin hareketlerini artık hissedebiliyorum ama 2saat hissetmesem elimle karnıma hafif vurup tatlı birşeyler yiyip tepki vermesini bekliyorum oda olmasa gecenin kaçı olursa olsun hastaneye kosuyorum yada sabahın 7si.. iki yürüyüp yorulsam ona birşey mi olcak endişesi çok fazla otursam bir kafede arkadaşımla ay çok oturdum birşey olur mu yatarken çok fazla sağa sola döndüm birşey olur mu sanki hamilelik doğal bir süreç degilde incecik bir şeye bağlı gibi hissediyorum psikolojik olarak patalojik durumdayım lütfen beni rahatlaticak birşeyler söyleyin
Weewe Gazell bunların normal olmadığının o kadar farkındasınız ki bize ihtiyaç yok aslında :) Hamilelik bir kadının yaşayabileceği en güzel dönem, buju düşünerek evham yaratmak yerine tadını çıkarın.
EsraSyhn Gazell İlk olarak önceden kaygı bozukluğu yaşamış ve tedavi görmüş biri olarak yazıyorum bunları 😊 Düşündüğün şeyler sadece vesvese. Kendini bu şekilde alıştırma. Sana tavsiyem kuran oku salavat çek namazlarını aksatma. Şeytani düşünceler bunlar. O canı sonuçta Allah verdi Allah alır. Senlik bir durum yok yani. Kafanı böyle şeylerle doldurup kendini sıkıp strese sokma. 😊
Hotic Gazell canım bebek doğana kadar gündelik hayatını askıya alacak bi sistem henüz çıkmadı 😄 kendi kendine evham yapma stres olma. Unutma bi şeyi ne kadar çok düşünürsen olma ihtimalini artırırsın kötü şeyleri çağırma.
Hppymom Gazell bende burda okudum duydum herşey sakıncalı yürüme sakıncalı spor sakıncalı kuaför sakıncalı gerneşme sakıncalı daha bir sürü şey ben kendimi rahat hissettiğim sürece herşey yapıyorum insan canı ne isterse onu yapmalı bence zaten seni kasan rahatsız eden bir hareket birşey olduğunda anlarsın sen canım bu şekilde çok kasarsan kendini bebeğini de içerde kasarsın rahat ol 🤙
Gazell Weewe kesinlikle farkındayım ama kendime engel olamıyorum hamileliği güzel geçirmek yerine kendime eziyet haline donusturuyorum teşekkür ederim bu arada cevabınız için :)
Gazell EsraSyhn çok haklısın kesinlikle canı verende alanda Allah çok şükür nasip etti en güzeli sonrası için teslimiyet 🙏🏼
Gazell Hppymom evet ona zarar gelmesinden korkup en büyük zararı bu şekilde ben veriyorum stres yaparak :(