kyr9324 EsraSyhn Erkeklerde daha net emin oluyolar aslında söylemeliydi doktor. ben 13+2 de gittim utrasonda 14+2ydi doktor kesin erkek dedi.Acaba uygun pozisyonda mı durmadı göstermedi 😊
Rabia2019 EsraSyhn canım bana da 14+2 de doktorum kesin erkek demişti ve zaten net çıkıntısı vardı yani, doktorun erkek olsa görürdü benve
EsraSyhn [silindi] Yaa hep erkek hissettim 😍 Dr um kıza benziyo sanki dedi ama emin değil 3 hafta sonra net bişe söylerim dedi heycanlandım şimdi 😍
EsraSyhn Hppymom Kız erkek fark etmez sağlıklı olsun tabi ama hep erkek hissettim 🙈 Dr uma kalsa kıza benziyo ama net bişe diyemem dedi 3 hafta sonra tekrar gidicez bakalım 🙈
[silindi] EsraSyhn cok belirgin değil cıkıntı var gibi geldi bana. Hayrlısı olsun sağlıkla gelsin ne olursa olsun 🥳😍
EsraSyhn kyr9324 Yerinde hiç durmuyo afacan 🤭 Haftam erken olmasına rağmen resmen hissediyorum hareketlerini çok acayip 🙈
kyr9324 EsraSyhn Aaa ben hiç hissetmedim nasıl bişeyler hissediyorsunuz 😊 Benimkide anne karnında bacak bacak üstüne atmıs keyif yapıyordu inanırmısın 👶🏻
Babymama EsraSyhn burdakilere boş yere sorma bnce 12.haftaya kdr ultrason fotosu attm hep kız dediler aa bnm kızıma benziyo fln kesn kız bilmem ne dktr bile emin olmadn sylemedi geçen gün erkek oldğnu öğrendk😂16. Haftadayz