Mlssss merhaba kızlar yumurtlama günü ya da hamile kalma ihtimalinin yüksek olduğu günleri hesaplarken adet başlangıç tarihinden mi hesaplıyoruz
Hppymom Mlssss evet canım adetin ilk gününden başlayıp adet döngüne göre hesaplayabilirsin ben 12.günde yumurtlamıştım mesela 25 günde bir adet oluyordum
deletedmom9494 Mlssss program indirmiştim ben adet günü takibi diye çok yardımcı oldu bana hep takip ediyordum iki ay sonra mutlu haberi aldık çok şükür 🙏
zkk Mlssss her insanın yumurtlama günü farklıdır. Onu anlamak için en güzeli ovülasyon testi alıp kullanmak. Eczaneden ya da internetten alıp yumurtlama gününü kesin öğrenebilirsin
Hppymom Mlssss üç gün diyorlar ama benim beş güne yakın sürdü canım değişiyor sanırım kişiden kişiye test var mı elinde ovülasyon
Mlssss Hamile kalmıştım bilmeden kalp atışı olmadığı için ve kanama sonucu düşük oldu şimdi tekrar düşünüyoruz bu ay bakalım
Hzlhakko Mlssss pepapp diye bir uygulama var o sana gösteriyor hangi günler olduğunu hemen indir 1 sene kullandım ben ayrıca o günlerden birinde hafif kasık ağrın olacak kendini dinle o gün ilişkiye gir kesin
Tugce1803 Mlssss o genel bi yöntemdir ama onu belirleyen ve kesin sonuç olan ovulasyom testleri var canım o testleri kullanırsan gününü kaçırmazsın