ezgituna 8+ 5 gunluk hamileyim 1 hafta önceki foto erken çok biliyorum ama cinsiyet tahmini yapabilen varmi
Aspenya44 ezgituna canım çok erken inan burdaki tahminler hiç tutmadı bende. Hayırlsıı olsun rabbim gönlüne göre versin
MelekAnnesi52 ezgituna 13 de bile tahmin yapmadi doktor bana 15. Haftada öğrendim 😂 8 çok çok erken 😃
Sengulkrgz ezgituna 8 haftada doktor bile tqhmin yapmiyor buradakiler ne anlayacakta sana tahminde bulunacak hepsi hislerini soyleyip geciyorlar anladiklarindan degil yani🤗 4 hafta daha bekle
Alessia 14 haftaya kadar bekleyeceksın canım kımse tahmınde bulunamaz yada fetal dna testı yaptır 10 haftalıkken %100 kesın ogrenıyorsun ben ole ogrendım
ezgituna birde 2 gün önce kanamam oldu acil gittim kese etrafı kanama yok kalp atışları normal dedi çalışıyorum 10 gün rapor verdi yat dinlen dedi progesstan verdi günde 3 defa kanama durdu ama korkuyorum böle bisey yaşayan varmi
ezgituna bisey demedi içerdeki kanıda atıyor olabilirsin dede ama biz bu durumda düşük tehtidi deriz ilaç be istirahat dedi gerisi allah'a emanet dedi ama kanamam durdu agrım hiç yok zaten
Hppymom ezgituna olsun sen yine de iyiyim diye ayaklanma elinden geldiğince dinlen uzan canım sağlıcakla al kucağına