Hzlhakko Agapizoi ceviz badem kivi muz günlük süt balık kırmızı et ye balık dip balığı olmayacak günde 3 öğün yemek ye aralarda atıştır 2-3 saatte bir kesinlikle aç kalma kahve bir tane veriliyor ben çay içiyorum açık bol bol meyve ye
Agapizoi Hzlhakko Cok tesekkur ederim sut ve kivi disinda hepsini yapiyorum, kiviyi unuttum sut de sut tozu burada dogal ariyorum bulur bulmaz alicam, kahve sigara kullaniyordum kahveyide biraktim sigara ile birlikte sadece kahvaltida cok acik cay iciorum
Agapizoi Hzlhakko konserve nohut ve mercimek yememin bi sakincasi olur mu bilgin var mi bununla ilgili veya bilen var mi? Konserve gidalar zararli diye okumustum ama emin olamadim ilk aylar nohutta ayni zamanda cok yararli
Hzlhakko Agapizoi ahhh sigara sorunsalı 3-5 bende kaçırıyorum 😥 kivi c vitamini bağışıklık düzenliyormuş ben her meyveyi yiyorum inşallah bulursun birde Banu çiftçi uygulaması var İstanbul’da çok ünlü biri o uygulamada bir sürü video var
NihanMine Hzlhakko ya bende 5+4 deyim o sigara sorunsalı bende de 3-4 gidiyor günde engel olamıyorum resmen
FSCMK Agapizoi aaa olmaz öyle şey bebek 3 ay sonra kilo almaya başlar ama sağlıklı şeyler ye abur çuburu kes bende yemiyorum artık fazla kendini diyete felan sokma zaten haftan büyüdükçe bulantı dahada artıyor bu yüzden kendiliğine gidiyor bir kaç kilo
Agapizoi FSCMK :)yok yok diyet olarak degil kabonhidrattan uzak durayim aksamlari agir seyler yemiyeyim manasinda dedim :) 33 yasinda ilk hamilelik oluna insan biraz gorgusuz oluyor tabii abur cuburdan korkuyorum acikcasi trans yaglar vesaire muhattap edemem bebegimi
Caglabsrr Agapizoi dis temizligine kesinlikle cok önem ver canım emin ol hamilelik surecinde dis agrisindan kotu bisey yoktur yoksa benim gibi ceker durursun😞
Agapizoi Caglabsrr cok gecmis olsun canim. Her ogun sonrasi fircalayin demisler oyle yapiyorum umarim bi sorunla karsilasmam tesekkurler
Hzlhakko Agapizoi evet hazır gıdalar pek önerilmiyor hangi ülkedesin mutlaka vardır paketli ürünler mercimek çok gaz yapabiliyor normalde yapmıyorsa sıkıntı olmaz
Agapizoi FSCMK konserve nohut ve mercimegin bi zarari olur mu sence? Konserve olmasindan mutevellit soruyorum :)
FSCMK Agapizoi konserveyi sağlıklı bulmuyorum hiç yemem ben konservede birşey normal al haşla daha sağlıklı
FSCMK Kovaburcu nasıl yiyorlar aceba konserve tazesi dururken konserve ben tiksiniyorum ağzıma hiç almadım konserve
Agapizoi NihanMine ben hamilelikte bebege zararlarini anlatan makaleler okudum beni tutuyor istersen sen de oku belki o zmn canin istemez