Bernassri 1 buçuk ay önce gitmiştim doktora 15 gün sonra detaylı var uzun zamandır gitmeyince doktora da korku oluyormuş içim rahat edemiyor hiç
Hppymom Sngl_cem ben şimdiden yatamıyorum psikolojik olarak yedi küsür haftadayım ama karnım şişti gaz mıdır şişkinlikmidir bilmiyorum üstüne yatınca bebeği ezmiş gibi hissediyorum
Rabia2019 Bernassri benim de erkek olacak inşallah canım 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var gerçi doktorun kesin dedi ama yine de içim rahat etsin diye bekliyorum ☺️
Bernassri Rabia2019 benimde 17 Mayıs’ta detaylı baya heyecan yaptım uzun zamandır görmeyince bende sabırsızlanıyorum
fancy Bernassri Benim dr sağa sola sırt üstü istediğin gibi yat.Zaten çocuk rahat edemediği durumlarda seni uyandıracaktır demişti.(22 haftamda) öylede oldu gece uyurken tekmesiyle uyanıyorum 😁 yatış şeklimi değiştiriyorum. ☺️
ysmnilhan1 Bernassri valla ben dr sormuştum nasıl rahat ediyorsan öyle yat demişti bende sen gibiydim şimdi de mecbur dönüyorum karnım büyüdüğü İÇİN sırt üstü yatamıyorum 29 haftalığım
hunilimom Bernassri sürekli aynı pozisyonda yatamayız ki zaten bende en rahat kendimi sırt üstü hissediyorum mesela sağa sola yatınca da kızım rahatsız oluyor o vuruyor bu konuda kagan kocatepenin instagramda güzel videoları var izleyebilirsiniz
Tugcehar87 Bernassri ben doktoruma sordum bunu karın üstüne dönmediğiniz sürece nasıl rahatsanız öyle yayın diyor
Zeynka Bernassri Doktorunuza bir danışın isterseniz, belli bir haftadan sonra genelde sola yatmayı tavsiye ediyorlar.
Srfn11 Bernassri Surekli dumduz sirt ustu yatarsan zarari soz konusu olabilir ama arada donerek yat sirtinida dinlendirmek adina sirt ustune don ben hep oyle yattim 34. Haftadayim.