Merveatan Anneler yaaaaaa. Babyshower Elbisesi istiyorum. Şöyle beyaz uzun şifon uçuş uçuş olsun istiyırm hamile giyim sitelerinin maşallahı var gelinlik fiyatı ile yarıştırıyorlar. 31 haftalık gebeyim. Havalar da güzeken çok geç olmadan resimlerim olsun istiyorum ama bulamamıdmm. Sizin bildiğiniz önerebileceğiniz model veya site var mı? Siz ne giymeyi düşünürsünüz veya giydiniz 🤔
[silindi] Merveatan isterseniz buraya bi bakım fiyatlarıda uygun oluyor https://instagram.com/modalabio?utm_source=ig_profile_share&igshid=12fnj7e48e0df
Gamze88 Merveatan bende cok bakındım aradığımı bulamadım bi terzi buldum beğendiğim elbiseyi diyoruz şimdi😅inşh güzel bişi çıkar orataya die ümitle bekliyorum belki sende öyle yaparsın cnmm 🥰
dmngrkm Merveatan ben de modalabio’ dan aldım elbisemi. Aynen tarif ettiğiniz gibi beyaz uçuş uçuş 😇 hatta n11 üzerinden bakın ben kendi sitelerinden daha uyguna buldum aldım n11 üzerinden.
Pamukgirl Merveatan istagramda modaalabutik sayfasına bak derim bende şifon uçul uçuş bi elbise almıştım ordan nikahıma çok çeşit var 🤗
Merveatan Herbirinize çok teşekkür ederim modalabia gayetsade ve şık 👍 eeee acaba gecelik için de bi site sayfa önerebilir misiniz 🙈
Merveatan Hzlhakko baktım çok baktım ama oradaki gecelikler ya transparan ya da hamilelere göre beden YÖK. Lohusa geceliği var ama mecbur kalmasam almam onları
Elwing6 Merveatan dolaptan ikinci el alabilirsin 1 saat giyip sende kaldiracaksin kenara sonucta..cok uygun cok guzel 1kere kullanilmis bazen kullanilmamos seyler oluyo